Do Vánoc zbývá 17 dní

Obsazenost restaurací


Pokud Vám systém nenabízí žádné datum, ale v tabulce vidíte ještě volná místa, tak se bohužel jedná o místa pro 1 osobu v různé dny a časy.
 
Restaurace Počet obsazených míst Počet volných míst Něco navíc/info
Agarden restaurant (Boseň) 8 1 757 • Amuse-bouche: Krůtí terinka s pralinkovou emulzí
Angus Steak House (Plzeň) 53 277 • Košíček z kynutého těsta plněný lesním ovocem s drobenkou a jemný mascarponový noček s mátou
Angusfarm (Nepomuk) 7 93 • Amuse-bouche: hrachová baba
• Dárek na cestu: produkt z naší farmy
Aquarium (Hradec Králové) 15 2 235 • K celému menu dezert zdarma
Aquarius Restaurant (Praha) 157 693  
Aria Hotel, CODA Restaurant (Praha) 277 348  
Atmosphere (Olomouc) 12 868 • Amuse-bouche
Augustine Restaurant (Praha) 604 692 • Amuse-bouche navíc ke každému tříchodovému menu  
• Speciálně vybraná vína jsou z vinarstvi "Pod Zamkem" Valtice         

Aureole Fusion Restaurant & Lounge (Praha) 340 680 • Taste Actual Waste "Barocco style"
Babiččina zahrada (Průhonice) 83 1 433
Beef bar (Praha) 62 826 • 0,1 Extra Brut Sparkling Humberto Canale (Method Champenoise Traditionelle)
• 0,1 Tannat-Merlot Cisplatino Pisano
Bellevue (Praha) 713 193  
Best Western hotel Vista, Buena Vista (Ostrava) 22 1 598 • Každý pátek od 19:00 po dobu festivalu živý doprovod na piano.
• Každý host dostane amouse-bouche.
• Ke každému tříchodovému menu podáváme jako aperitiv desetileté portské.
• Ke každému tříchodovému menu poskytujeme slevu 40 % na ubytování.
Bianco e Nero (Praha) 53 1 227 • Couvert (domácí chléb, bagetka, olivový olej, 4letý balsamikový ocet)
Bílá kráva (Praha) 244 196 • Každý chod doprovodí víno z jihu Francie vinařství Badet Clément: Assemblage Grenache blanc a Sauvignon blanc, Grenache Rosé, Grenache Noir.
Bistrot de Papa (Horní Dubenky) 12 720 • Bon appétit tout simplement
Black Horse (Liberec) 3 2 673 • A na závěr sladké překvapení z naší kavárny FRESH BREAK :-)
Bonté (Pardubice) 16 2 180 • Amuse-bouche pro všechny hosty
• K dvou- a tříchodovému menu navíc dezert: Variace crème brûlée z černého piva, perníku a medoviny
Borgo Agnese (Brno) 43 1 717 • Amuse-bouche, košík domácího pečiva, uzené máslo
Café Amandine (Praha) 26 750
Chateau Mcely, Piano Nobile (Mcely) 316 2 188 • Espuma z karamelizované červené cibule s kozím sýrem
Chateau St. Havel (Praha) 82 1 358
Corinthia Hotel Prague, Rickshaw (Praha) 38 462 Podávané nápoje:
bílé víno - Veltlínské zelené (Morava)
červené víno - Zweigeltrebe (Morava)
Pivo Budvar
Cvilín hotel (Krnov) 4 2 428 • Hovězí carpaccio s rukolou a sýrem Gran Moravia
Dvůr Hoffmeister (Středokluky) 6 1 406  
El Cid, Bar de Tapas (Plzeň) 18 1 410 • Ke tříchodovému menu jako dárek navíc výběr francouzských a španělských sýrů s chutney nebo čokoládový fondán s vanilkovou omáčkou
El Emir (Praha) 61 2 459 • festivalovým návštěvníkům budeme poskytovat vaucher na 20% jednorázovou slevu při příští návštěvě
Etnosvět (Praha) 17 477  
Forhaus wine & restaurant (Brno) 12 3 788
Four Seasons hotel, CottoCrudo (Praha) 396 1 041
Francouzská restaurace Art Nouveau (Praha) 652 3 584 • Amuse-bouche: Zauzená kachní prsa "Barbarie"
• Teplý mezichod: Zadělávané kachní žaludky nebo Dýňové rizoto
• Tipovací soutěž o voucher na koncert v Obecním domě, Moser Chefs menu pro 2 osoby, brunch pro 2 osoby a business lunch pro 2 osoby
Genius Loci (Žebrák) 14 174
Gourmet Restaurant, Villa Patriot (Mariánské Lázně) 18 2 194  
Grand Cru (Praha) 517 65 • Aperitiv: sklenka champagne Deutz Classic Brut, sklenka bílého a sklenka červeného vína z vinařství Castello Banfi. Toto velmi prestižní, avšak poměrně mladé vinařství (založeno bylo teprve v roce 1978) patří americko-italské rodině Mariani. Banfi je dnes jedním z nejvýznamnějších producentů v oblasti Montalcino a přes poměrně velký objem produkce si vždy zachovává vysoký standard kvality svých vín. To potvrzují také četná ocenění jak z domovské Itálie, tak ze světa – například The Winery of the Year 2004, udělené časopisem Wine Spectator
Horizont hotel (Pec pod Sněžkou) 2 1 054
Imperial hotel Ostrava, La Brasserie (Ostrava) 20 672 • Před každým jídlem budeme podávat Amuse-bouche
InterContinental hotel, Zlatá Praha (Praha) 526 104 Každý host obdrží amuse-bouche a kávu nebo čaj.
Podávaná vína:
• předkrm (losos) - Pinot Grigio, Friuli, San Simone. Itálie
• hlavní chod (líčka) - Cabernet Sauvignon Reserva, Rapel Valley, Casas del Bosque, Chile
• dezert (limetová pie) - Prosecco brut, Riondo, Veneto, Itálie
Jítrava Apartmán hotel (Jítrava) 0 1 962  
King Solomon (Praha) 115 3 873 • Pro všechny hosty dezert navíc: Varenikes | karsh – pirohy, třešně, sirup z granátového jablka.
• Podávaná vína: bílé – Emerald Riesling, , červené – Village Carignan z populárních izraelských vinic.
• Podávaná voda: Star of Davidson, přírodní minerální voda z vlastní artéské studně.
• Pro alergiky: všechny pokrmy jsou vhodné pro klienty s intolerancí na laktózu, glutamát sodný a produkty z vepřového masa.
• Pokrmy splňují nejvyšší standard košer certifikace – glatt kosher, vaříme z regionálních surovin.
Kobe Fusion Restaurant Anděl (Praha) 41 1 309
KOISHI fish & sushi (Brno) 98 542 • Amuse-bouche
• K hlavnímu chodu podáváme Chardonnay p.s. 2015, Regina Coeli, Vinařství Trpělka & Oulehla, Znojemsko; k dezertu Rulandské bílé Barborka 2015, v.z.h. Jindřich Kadrnka, Mikulovsko
Konfit (Brno) 17 1 203 • Amouse-bouche s domácím pečivem
• Dezert: Levandulová panna cotta s čerstvými ostružinami
Kristin Hrádek (Děčín) 22 956 • Amuse-bouche
• Při zakoupení tříchodové degustace poskytneme slevu na ubytování v našem hotelu Kristin Hádek ve výši 20% (pouze po dobu konání GRF)
La Bottega Gastronomica (Praha) 12 1 488 • Soutěž o kurz vaření! Autor nejhezčí fotky jídla z menu La Bottega Gastronomica vyhraje kurz dle svého výběru ve škole vaření Riccarda Lucqueho Laboratorio. Stačí fotku na instagramu opatřit hashtagem #labottega, #tapravaitalie a #grflabottega a označit na ní účet @la_bottega_bistro a pak už si jen držet palce a doufat ve výhru!
• Podávaná vína: Fattoria San Lorenzo, Il Casolare Bianco 2015; Fattoria San Lorenzo, Il Casolare Rosso 2015
La Bottega Linka (Praha) 16 884 • Soutěž o kurz vaření! Autor nejhezčí fotky jídla z GRF menu La Bottega Linka vyhraje kurz dle svého výběru ve škole vaření Riccarda Lucqueho Laboratorio. Stačí fotku na instagramu opatřit hashtagem #labottega, #tapravaitalie a #grflabottega a označit na ní účet @la_bottega_bistro a pak už si jen držet palce a doufat ve výhru!
• Podávaná vína: Fattoria San Lorenzo, Il Casolare Bianco 2015; Fattoria San Lorenzo, Il Casolare Rosso 2015
La Bottega Tusarova (Praha) 15 1 405 • Soutěž o kurz vaření! Autor nejhezčí fotky jídla z menu La Bottega Tusarova vyhraje kurz dle svého výběru ve škole vaření Riccarda Lucqueho Laboratorio. Stačí fotku na instagramu opatřit hashtagem #labottega, #tapravaitalie a #grflabottega a označit na ní účet @la_bottega_bistro a pak už si jen držet palce a doufat ve výhru!
• Podávaná vína: Fattoria San Lorenzo, Il Casolare Bianco 2015; Fattoria San Lorenzo, Il Casolare Rosso 2015
La Bouchée (Brno) 28 1 822
Le Grill, The Grand Mark Hotel (Praha) 273 3 029 The Grand Mark Cake-dezert: Korpus z červené řepy / čokoládová ganáž s příchutí rybízu / malinová omáčka / chips z červené řepy
Marriott hotel, Midtown Grill (Praha) 614 2 656 • Uvitací drink bude pocházet z našeho Bourbon baru, který byl pod vedením Tomáše Toky zvolen nejlepším hotelovým barem v české republice
• Pro všechny hosty s tříchodovým menu je jako dárek připravený amuse-bouche: pečené telecí s dýní a ovocem a dezert s kávou (čokoládový dort se třemi druhy čokolády s konfitovaným ovocem)
• Zároveň budou zařazeni do slosování o jednu noc se snídaní v prezidentském apartmá Hotelu Marriott s přístupem do VIP clubu v ceně 25 000 Kč.
• Nabízená vína: Bílé - Chardonay, červené – Zweigeltrebe. Obojí vyrobena exluzivně ve šlechtitelské stanici vinařské, Velké Pavlovice
Medité (Mariánské Lázně) 8 550 • Dezert: Crema catalana (Španělský předchůdce crème brûlée)
Mercure Ostrava Center, Janak restaurant & bar (Ostrava) 4 776 • Amuse-bouche
Mezi domky (Buštěhrad) 5 1 645
Miura hotel (Čeladná) 44 756 • Amuse bouche: Salát z jehněčího jazyku nakyselo s pórkem a zeleným pepřem
Miyabi (Praha) 125 653 • Amuse-bouche ve stylu Kjótského baroka!
• Mimořádna nabídka na KAŽDÉ FESTIVALOVÉ PONDĚLÍ :

Každé pondělí od šesti a od osmi hodin vás večerem v duchu japonského baroka provede zakladatelka a majitelka restaurace Miyabi Darja Kawasumi. Pro vaši zábavu vám přiblíží zajímavý obraz Japonska a doplní tak zážitek s autentického japonského jídla.
Podávané nápoje v rámci degustace:
JAPONSKÉ RÝŽOVÉ VÍNO SAKE – 0,125 L
JAPONSKÉ PIVO SAPPORO 0,33 LÁHEV
 

Mlýnec (Praha) 652 8 • Amuse-bouche
• „Předdezert“ - pozornost cukráře
• Bílé víno: Reserve de l'Aube: Grenache Blanc – Roussanne - Viognier, Pére Anselme 2014
• Červené víno: Reserve de l'Aube: Syrah – Merlot, Pére Anselme 2015
Myslivna penzion (Velký Újezd) 0 1 337 • V případě objednání celého meny dezert zdarma - domácí tažený štrůdl.
• V případě objednání celého meny ubytování pro dvě osoby za 550 Kč
Na Hradbách (Ostrava) 6 1 044 • Amuse-bouche: Smažené dršťky s česnekem
K jídlům podáváme tato vína:
Rulandské bílé, 2015, Mikrosvín Mikulov, Mikulov
Primitivo, 2014, Luccarelli, Puglia

Na Krásné vyhlídce (Praha) 8 1 360
Na Pekárně (Velké Bílovice) 11 4 049 • Amuse-bouche
Nautilus hotel, Goldie (Tábor) 40 1 272 Podávaná vína:
• víno k chodu A) - Enotrion cuvée 2013, Vinařství Kraus, Mělník
• víno k chodu B) - Bokovka 2009, Vína Marcinčák, Mikulov
• víno k chodu C) - Savignon Blanc 2015, Lahofer, Znojmo.

• Přípitek: horký nápoj z levandule
• Překvapení z kuchyně
• Nabídka ubytování v Hotelu Nautilus v rámci GRF: 1 x DBL Comfort, cena 2.000 Kč pro 2 osoby.
Nika-Atrium (Jihlava) 20 2 260
Občanská plovárna (Praha) 28 4 487 • Bílé suché víno z odrůdy Chardonnay původem ze severoitalské oblasti Veneto - Villa dei Narcisi
• Červené suché víno odrůdy Merlot původem ze severoitalské oblasti Veneto - Villa dei Narcisi.
 
*) V případě základní jednochodové ochutnávky "A" podáváme polévku s jasmínovou rýží.
Oliva by Amandine (Praha) 25 1 505
Ostrov hotel (Tisá) 5 2 265 • Amuse-bouche: škvarková pomazánka z přeštického vepře z Biofarmy Rašovice, škvarky z přeštíka s chlebem z žitného kvásku.
• K menu budeme rozlévat po skleničce toskánské 100% Sangiovese Nappolaio ročníku 2011 z Fatoria Pogni a moselský riesling Monopol, ročník 2014 z vinařství Reichsgraff von Kesselstatt.
• Pro hosty, kteří si zakoupí tříchodové menu, 20% sleva na ubytování.
Panorama (Velké Meziříčí) 4 744 • Amuse-bouche
Passage, Wine & Dine (Praha) 44 766 • Nabídka pro všechny hosty naší restaurace v rámci GRF - sleva na všechna vína v naší vinotéce ve výši 25%
 
Nabízená vína:
Bílé víno - Côtes du Rhône blanc 2014, Domaine de la Présidente
Červené víno - Côtes du Rhône rouge 2014, Domaine de la Présidente
Pata Negra (Ostrava) 12 488
Pot-au-feu (Praha) 229 761
Prolog bar (Praha) 68 1 957 • K menu budeme servírovat 0,1 Cava Extra Brut Imperial 2010, Villa Conchi, D.O.Penedes, Španělsko a 0,15 Malbec Reserva 2013, Las Moras San Juan, Cuyo, Argentina, nebo jeden z 21 signature koktejlů
Quisisana Palace (Karlovy Vary) 24 690 • Amuse-bouche
Red Pif (Praha) 60 792  
Rynk (Brno) 18 1 684 • Ke kompletnímu menu Rakytníková limonáda ZDARMA
Sepetná hotel, Valašská koliba (Ostravice) 13 983 • V případě, že si k aspoň dvouchodovému menu objednáte ubytování, máte slevu 15% na ubytování!!
Spices Restaurant and Bar (Praha) 1 128 808 Tříchodové degustační menu zahrnuje:
• originální koktejl servírovaný k předkrmům
• sklenku vynikajícího červeného nebo bílého vína ke hlavním chodům
Tanzberg Boutique Hotel, Marcel Ihnačák Restaurant (Mikulov) 2 538
Terasa U Zlaté studně (Praha) 747 0 • Amuse-bouche
• Vstup na zimní terasu s výhledem na pražské věže
Tiburón (Pardubice) 16 3 364
Tusculum (Karlovy Vary) 6 2 106 • Amuse-bouche
• Párování s víny či domácími limonádami.
U Emy Destinnové (Praha) 122 3 858 • Amuse-bouche
• Malý dárek od majitele s sebou
• Od pondělí do čtvrtka živá piano hudba 19 - 22 hod.
• Pokud hosté přijdou od pondělí do pátku na oběd ve 12 hodin na tříchodové menu, dostanou jako dárek zdarma oreo crème brûlée
• Slosování na lekci vaření a míchání na konci festivalu v případě objednání tříchodového menu / 5 vítězů (možnost přivést jednoho partnera s sebou); registrace na webu nutná
U Labutě (Přerov) 14 2 866 • Při objednávce 3chodové degustace bude servírován navíc 4 chod: Květákové cappuccino, domácí uzený losos, kysaná smetana + všechny chody párované s vínem
U Majáku (Plzeň) 0 2 112
U Sapíků penzion (Mnichovice) 52 588 • Pozornost šéfkuchaře: Pěna z husích jater s karamelovou meruňkou
U Štěpána (Petrovice u Sušice) 17 3 343 • Jablečný koláč s kysanou smetanou a skořicovou drobenkou
U Tiskárny (Opava) 2 3 638
UNO Zlín (Zlín) 6 1 200
V Zátiší (Praha) 309 2 053
Valdštejn (Liberec) 8 1 472 • Dezert při objednání celého 3-chodového menu v podobě čerstvě upečeného moučníku, vyrobeného dezertu či domácí zmrzlinový sorbet. Každý den čerstvá a nová nabídka
Valoria (Brno) 61 1 213 • Pokud si host objedná tříchodovou degustaci, obdrží degustaci pětichodovou:
- Uzeného lososa z naší udírny s citrónovým konfitem a créme fraiche
- Zauzená kachní prsa se sladkými hřiby a vinaigrette z povidel
- Cappuccino z pečených žlutých paprik s tygří krevetou a emulzí z mandarinek a chilli
- Kančí svíčková s čokoládovou dem-glace a zeleninová ratatouille
- Čokoládový mousse se sorbetem z červené řepy a čokoládovou hlínou
Větruše (Ústí nad Labem) 12 412 • Amuse-bouche: Zauzené máslo s mořskou solí a domácí rustikální bagetkou
Villa Richter (Praha) 465 681 • Amuse-bouche
Villa St. Tropez (Praha) 4 1 476


 
Ze všech lásek nejupřímnější je láska k jídlu.
George Bernard Shaw
Top
English