•   40 MĚST   •   93 RESTAURACÍ   •   250 – 600 KČ   •

Obsazenost restaurací


Pokud Vám systém nenabízí žádné datum, ale v tabulce vidíte ještě volná místa, tak se bohužel jedná o místa pro 1 osobu v různé dny a časy.

Vzhledem k nedodržení smluvních podmínek jsme byli nuceni vyřadit restauraci Tunel (Děčín) a Vila Primavesi (Olomouc).


Restaurace Počet obsazených míst Počet volných míst Něco navíc/info
Agarden restaurant (Boseň) 58 0 • Amuse-bouche: Flambované zvěřinové crème brûlée se zkaramelizovanými jablíčky - u každého menu.
• Něco navíc: Karotkovo-čokoládový mousse v křupavém dýňovém košíčku s hoblinkami belgické čokolády - zdarma k tříchodovému degustačnímu menu  
Angus Steak House (Plzeň) 102 0 • Hosty přivítáme horkým zázvorovým nápojem
• K tříchodovému menu ochutnávka domácího taliánu připravovaného dle rodinné receptury.
Angusfarm (Nepomuk) 29 0  • K tříchodové degustaci (bez ubytování) získají hosté jako dárek s sebou produkt z naší farmy, mohou si vybrat paštiku, jerky nebo hovězí maso ve vlastní šťávě
Aquarium (Hradec Králové) 73 0 • Při objednávce celého menu amuse-bouche a dezert zdarma.
Aria Hotel, CODA Restaurant (Praha) 613 0  
Atmosphere (Olomouc) 198 0 • Amuse-bouche: Krém z bramborových slupek, chips z lososové kůže (recept Taste Waste)
 
Augustine Restaurant (Praha) 1 558 0 • Amuse-bouche
• V rámci festivalových ochutnávek budeme podávat Ryzlink vlašský, Spielberg, Archlebov; Zweigeltrebe, Spielberg, Archlebov
Aureole Fusion Restaurant & Lounge (Praha) 1 092 0 • Amuse-bouche: Taste Actual Waste
Babiččina zahrada (Průhonice) 411 0 • Domácí chléb se škvarkovou pomazánkou
• Na rozloučenou pytlíček s domácími buchtami a bylinkový čaj od naší Babičky z bylinkové zahrady (foto)
Bellevue (Praha) 661 0 • Amuse-bouche: Bouillabaisse z lososových kostí (recept Taste Waste)
Best Western hotel Vista, Buena Vista (Ostrava) 406 0 • Každý host dostane od naší restaurace amouse-bouche.
• Ke každému tříchodovému degustačnímu menu si hosté vychutnají horkou čokoládu z pravé strouhané čokolády přelité horkým mlékem nebo degustační porci cognacu Courvoisier V. S. dle vlastního výběru.
• Každý páteční večer v době trvání festivalu bude od 19:00 h doprovázen živě na piano.
• 29. 2. 2016 - poslední večer Grand Restaurant Festivalu - bude v naší restauraci provoněn ochutnávkou cognaců a špičkových brandy. Hosté budou moci ochutnat 10 skvělých nápojů s krátkým komentářem a doprovodem na piano. Menu bude doplněno o další pozornosti. Příplatek na osobu 600 Kč na místě.
 

Bílá kráva (Praha) 876 0 • Degustace medoviny od mojí maminky Milušky z včelařství Jedlová
• Na konec sladká tečka - pomerančové creme brulée s Grand Marniere
• Na Valetýna malé překvapení
Bistrot de Papa (Horní Dubenky) 77 0  
Black Horse (Liberec) 142 0 • Amuse-bouche: Cheesecake z kozího sýra obalovaný v kardamonové strouhance z filo těsta na pyré z červené řepy a prachem z pomerančového oleje (recept Taste Waste)
• 0,04 l domácí Black Horse cream (domácí likér z Jamesona, smetany a kávy),  s ledem
Bonté (Pardubice) 155 0 • Amuse-bouche pro všechny hosty.
• A ke tříchodovému menu budeme podávat dezert - zmrzlinu z černého piva PORTER s perníkovou pěnou
Borgo Agnese (Brno) 371 0 • Amuse-bouche
• Domácí pečivo
• Šlehané pomazánkové máslo
Café Amandine (Praha) 103 0  
Chateau Mcely, Piano Nobile (Mcely) 680 0 • Amuse-bouche: Kostní polévka s žilkami z foie gras (recept Taste Waste)
Chateau St. Havel (Praha) 285 0  
City.City hotel, Loft restaurant (Ostrava) 166 0 • Amuse-bouche: Domácí huspenina s octovou šalotkou
• Pozornost podniku: šálek kávy espresso (Brao caffé)
Clarion Congress Hotel Ostrava, Benada (Ostrava) 123 0 Pozornost hostům:
• Amuse-bouche
• Domácí pralinka z belgické čokolády Callebaut
Corinthia Hotel Prague, Rickshaw (Praha) 171 0 Amuse-bouche: Kachní škvarky s křupavým zázvorem (foto)
Cvilín hotel (Krnov) 208 0 Amuse-bouche: Domácí drůbeží paštika s plátkem červené řepy.
Dvůr Hoffmeister (Středokluky) 89 0
El Cid, Bar de Tapas (Plzeň) 176 0 Na závěr ke tříchodovému menu jako dárek od nás dostanete buď výběr francouzských sýrů s fíkovým chutney, nebo náš vyhlášený kantabrijský dezert z vlašských ořechů s omáčkou z divokých višní.
El Emir (Praha) 299 0 Hostům GRF 2016 poskytneme voucher na jednorázovou slevu 20% při další návštěvě
Etnosvět (Praha) 37 0 Amuse-bouche: Agarové rajčatové želé, Paneer sýr, parmazánová drobenka a bylinkový olej (recept Taste-Waste) (foto)
Forhaus wine & restaurant (Brno) 715 0 • Domácí tapenáda, pečivo
• Čokoládový dortík s nakládanými višněmi v rumu, omáčka z lesního ovoce, šlehačka
Four Seasons hotel, CottoCrudo (Praha) 531 0
Francouzská restaurace Art Nouveau (Praha) 894 0 Amuse bouche: Gratinovaný morek v chorizo krustě s pečenými bramborovými slupkami (recept Taste Waste) (foto)
Genius Loci (Žebrák) 257 0 Podáváme pětichodové degustační menu
  • předkrm - Zvěřinové rillettes (recept Taste Waste) s kdoulovým sýrem (foto)
       víno - Veltlínské zelené, kabinet, 2014, Leoš Horák
  • polévka - Krém z plísňového sýra gorgonzola dolce s karamelizovanou červenou cibulkou (foto)
       víno - Pinot Grigio delle Venezie IGT, 2014, Tenuta Sant´Anna
  • první chod - Ragú z domácího králíka v hořčično-smetanové omáčce se širokými nudlemi a estragonem (foto)
       víno - Cabernet blanc, pozdní sběr, 2012, Josef Valihrach
  • druhý chod - Böflamot - pomalu tažená loupaná plec v omáčce z červeného vína s křenovou kapustou a zeleninovým pyré (foto)
       víno - Valpolicella classico superiore DOC, 2012, Domini Veneti
  • dezert - Sněhové hnízdečko podle Pavlové plněné limetkovým mascarpone s brazilským mangem a mučenkou (foto)
       víno - Rulandské šedé, výběr z bobulí, 2011, Jaroslav Drmola
Gourmet Restaurant, Villa Patriot (Mariánské Lázně) 30 0  
Gran Fierro (Praha) 87 0  
Holiday Inn Brno, Prominent (Brno) 458 0 Hosté, kteří si objednají tříchodovou degustaci, dostanou jako pozornost pětichodové menu – navíc:
• Domácí raviola plněná Giuncatou a špenátem podávaná s tomatovou salsou a sušenými rajčaty
• Sorbet William´s se skořicí

Nabízená vína:
• Rulandské šedé / Chardonnay / Sauvignon - Cuveé, ročník 2014, Rodinné vinařství Veverka, Čejkovice
• Dornfelder, ročník 2014, Rodinné vinařství Veverka, Čejkovice
Imperial hotel Ostrava, La Brasserie (Ostrava) 293 0 • Amuse-bouche: "Bloody Mary" želé s krevetovou solí a chipsem z bramborových odřezků (recept Taste Waste) (foto)

Podávaná vína:
Rulandské šedé 2013, pozdní sběr – Vinařství Moravíno Valtice
Vinařská podoblast Mikulovská, vinařská obec Mikulov, trať Pod Svatým kopečkem
Andrea Natura 2013, cuvée - Vinařství Dobrá Vinice
/ Zweigeltrebe, Pinot Noir, Svatovavřinecké/
Víno zrálo ve starších dubových sudech o obsahu 225l a 500l po dobu 10 měsíců na kvasnicích.
InterContinental hotel, Zlatá Praha (Praha) 539 0 • V ceně menu je amuse-bouche, káva nebo čaj.
• Vína podávaná v rámci degustace jsou:
Welcome drink – Prosecco, brut, IL Concerto, Itálie
Předkrm – Riesling 50´, Von Mumm, Rheingau, Německo
Hlavní chod – Finca Antigua, Tempranillo, La Mancha, Martinez Bujanda, Španělsko
Dezert – Riesling Hofpasch, Auslese, Mosel, Německo
Jítrava apartmán-hotel, U Podkovy (Jítrava) 160 0 • Amuse-bouche: variace uzenin z naší farmy se šlehaným kozím sýrem
• K rezervaci stolu na GRF sleva na ubytování 20%
Kobe Anděl (Praha) 175 0 • Každý pátek DJ produkce
• Každou sobotu živé hudební vystoupení
KOISHI fish & sushi (Brno) 440 0 Amuse-bouche – překvapení naší kuchyně
Kovárna (Frýdštejn) 54 0  
Kristin Hrádek (Děčín) 142 0 • Amuse-bouche: Daňčí paštika s brusinkami a chlebem pečeným na Kristině Hrádku (recept Taste Waste).
• Při zakoupení 3-chodového GRF menu poskytneme slevu na ubytování v našem hotelu Kristin Hrádek ve výši 20% (pouze po dobu konání GRF).
Krystal – Mozaika bistro (Praha) 60 0
La Bodeguita Del Medio (Praha) 214 0  
La Bouchée (Brno) 197 0
Le Grill, The Grand Mark Hotel (Praha) 1 306 0 • K večerním menu amuse-bouche.
• Nabízíme bílé víno: Cuvée Kambrium, Dobrá Vinice nebo červené víno: Rouge, Dobrá Vinice
• Všichni hosté, kteří si zakoupí naše festivalové menu, budou zařazeni do slosování o jednu noc se snídaní pro dvě osoby v prezidentském apartmá The Mark Luxury Hotel Prague v hodnotě 5 000 €.
Marriott hotel, Midtown Grill (Praha) 2 306 0 • Pro všechny hosty amuche-bouche: Domácí paštika z Bourbon baru s pomerančovým želé (recept Taste Waste)
• Hosté s objednanými třemi chody dostanou jako dárek čokoládový koláč a kávu, zároveň budou zařazeni do slosování o jednu noc se snídaní v prezidentském apartmá Hotelu Marriott s přístupem do VIP clubu v ceně 25 000 Kč.
• Podávaná vína: bílé - Chardonay Marriott, červené - Cabernet savignon Marriott, obě vyrobena exkluzivně ve vinařské šlechtitelské stanici Velké Pavlovice.
Mercure Ostrava Center, Janak restaurant & bar (Ostrava) 36 0 Amuse-bouche
Mezi domky (Buštěhrad) 44 0 • Amuse-bouche:  Hovězí pot au feu (recept Taste Waste) (foto)
Miura hotel (Čeladná) 260 0 Amuse-bouche: zadělávané vemínko s uzeným knedlíčkem
Miyabi (Praha) 473 0 • Amuse-bouche: chutně upravená mořska řasa hidžiki s konjaku a edamame
• K festivalovým ochutnávkám podáváme japonské pivo Sapporo a sake Ozeki
• Ve dnech 18.1., 20.1., 18.2. a 19.2. od 18 h a od 20 h si pro Vás majitelka restaurace
Darja Kawasumi oblékne slavnostní kimono a provede  Vás večerem.
Zasvětí Vás do tajů japonské gastronomie a povypráví o zajímavých japonských zvycích.
Mlýnec (Praha) 777 0 • Amuse-bouche
• Malá pozornost před dezertem na osvěžení chuti
• Ke kávě jako pozornost Petite Fours (domácí pralinky)
Myslivna penzion (Velký Újezd) 110 0 • K celému menu dezert zdarma - domácí tažený štrůdl.
• V případě objednání celého menu ubytování pro dvě osoby za 550 Kč.
Na Hradbách (Ostrava) 217 0 • Couvert: Bylinkové máslo, ochucený tvaroh, domácí pečivo
• Amuse-bouche: Hradební punč s jablky a rozinkami
Bílé víno: Veltlínské zelené, 2014, Kosík (lehké svěží suché víno s medovým nádechem a dochutí lipového květu)
Červené víno: Protocolo Tierra de Castilla, 2013, Španělsko (jemně kořenité tempranillo plné rubínové barvy, aroma švestek a ostružin)
Na Pekárně (Velké Bílovice) 78 0 K celému menu navíc domácí dezert.
Nautilus hotel, Goldie (Tábor) 78 0 Ubytování v Boutique Hotelu Nautilus**** se snídaní v DBL Comfort 2000 Kč/ pokoj, přípitek - uvítací drink horká višnová limonáda, něco navíc Jihočeské máslo a domácí pletýnky z hotelové pekárny, Amuse bouche - Vepřová jelita na stromě. Podávaná vína: Gastronaut - Sauvignon blanc 2013, VOC, polosuché, vinařství Lahofer. Inspirace - Chateau Bel-Air 2010, suché, vinařství Bergerac. Terroir - Pinot blanc 2011, výběr z hroznů, polosuché, vinařství Marcinčák. Hosté mohou navštívit kuchyni a osobně se setkat s kuchaři.
Nika-atrium (Jihlava) 85 0 Ke každému menu zdarma:
• amuse-bouche
• dezert

Občanská plovárna (Praha) 274 0 • Každý host obdrží při odchodu poukázku "Krevetová tempura zdarma"
Oliva by Amandine (Praha) 194 0  
Ostrov hotel (Tisá) 47 0 • Amuse-bouche: Kachní espuma (recept Taste Waste)
• Pro hosty, kteří si zakoupí tříchodové menu, máme 20% slevu na ubytování
• K menu budeme rozlévat po skleničce toskánské 100% Sangiovese Nappolaio ročníku 2010 z Fatoria Pogni a moselský riesling Monopol, ročník 2013 z vinařství Reichsgraff von Kesselstatt
Panorama (Velké Meziříčí) 88 0 Mražený čokoládový mousse s kandovanou pomerančovou kůrou
Panská (Bechyně) 8 0 Vína:
• Předkrm: 0,125 l Müller Thurgau, Porte Bohemica, Velké Žernoseky, Ročník 2014, Vinař Aleš Svatoš
• Hlavní chod: 0,125 l Lokus Červený, Vinař Jan Svátek, Němčičky
• Amuse-bouche 1. Foie Gras (foto)
• Amuse-bouche 2. Kreveta (foto)
Park Golf (Hradec Králové) 48 0
Park Inn by Radisson Hotel Ostrava, Bamboo (Ostrava) 143 0 • Kuchařka šéfkuchaře Pavla Čadila
Passage, Wine & Dine (Praha) 324 0  
Pata Negra (Ostrava) 205 0
  • Amouse bouche: vývar z uzených sumčích kostí s jamonem (recept Taste Waste) (foto)
  • Bílé festivalové víno: Verdejo z Castilla y Leon, D.O. Rueda
  • Červené festivalové víno: Bio cuveé Tempranillo a Monastrell, D.O.Valencia, víno zrálo 6 měsíců v nových sudech z francouzského dubu
Pavillon (Brno) 315 0 Ke tříchodovému menu poskytujeme navíc:
• Amuse-bouche
• domácí pečivo od našeho pekaře s kořeněným tvarohem
• malé čokoládové překvapení na závěr
Port hotel (Doksy) 64 0 K menu voucher - sleva ubytování toho dne 50%
Pot-au-feu (Praha) 369 0
Promenáda (Karlovy Vary) 172 0
Red Pif (Praha) 166 0 • Restaurace RED Pif poprvé od svého vzniku otevřela brány a letos se poprvé zúčastní Grand Restaurant Festivalu. V RED Pif vládne rodinná atmosféra a přátelské prostředí. Právě proto jsme se rozhodli vás pozvat k jednomu stolu. Protože je naše kapacita velmi limitovaná, přijďte prosím včas, servis začínáme ve 12:00 h. Šéfkuchař Stephen Senewiratne a jeho kolegové pro vás budou připravovat pokrmy přímo před vašima očima a vy tak budete moci vše sledovat od prvního okamžiku. Těšíme se na vás!

Nabízená vína:
• Trpělka Oulehla, Rulandské modré, blanc de noir 2013 p.s.
• Domaine Chapoton, RED Pif 2014
Růže hotel (Český Krumlov) 35 0  
Secret of Raw (Praha) 36 0  
Sepetná hotel, Valašská koliba (Ostravice) 127 0 Amuse-bouche Domácí škvarková pomazánka s domácím chlebem.
Spices Restaurant and Bar (Praha) 1 358 0
Tanzberg Boutique Hotel, Marcel Ihnačák Restaurant (Mikulov) 35 0 Podávaná vína:
• Gastronaut - Cabernet Sauvignon rose - Vinařství Tanzberg
• Inspirace - Cuvée Maharal - Vinařství Tanzberg
• Terroir - Pálava - Vinařství Šoman
Terasa U Zlaté studně (Praha) 603 0 Amuse-bouche
Tři knížata (Jihlava) 108 0
Tusculum (Karlovy Vary) 192 0 Zdarma amuse-bouche, dezert a čaj.
U Emy Destinnové (Praha) 1 065 0 • živá hudba - piano Po-Čt od 19.00-22.00 hod
• v případě, že hosté budou mít rezervaci během oběda tj. 12.00 a 14.00 hod., dostávájí jako dárek zdarma dezert
• šéfkuchařův amuse-bouche special
• malý dárek jako poděkování na závěr
• výjimečně otevřeme v neděli 14.2. - speciální večer všech zamilovaných s živou hudbou - piano, všechny ženy dostanou od majitele a zároveň šéfkuchaře Stevena Trumpfhellera krásnou růži

U Labutě (Přerov) 191 0 • Amuse-bouche: Pralinka z červené řepy plněná uzeným tovačovským kaprem, crème fraîche, zelené rajče, křenový prach (foto)
• Při objednávce kompletního menu párování s víny.
U Majáku (Plzeň) 139 0 • Amuse-bouche
• Podávaná vína: bílé víno Tramín červený, červené víno Zweigeltrebe nebo Cabernet Sauvignon
U Sapíků penzion (Mnichovice) 162 0 • Ořechovice
• Jablečný dezert (foto)
• Každý stý objednaný host získává poukaz na ubytování v našem hotelu pro 2 osoby
U Tiskárny (Opava) 106 0
UNO Zlín (Zlín) 98 0 U tříchodové degustace amuse-bouche zdarma
V Polích (Malé Číčovice) 26 0
V Zátiší (Praha) 1 486 0  • Amuse-bouche: Arancini ze zbytkové zeleniny a telecích odřezků (recept Tase Waste)
Valdštejn (Liberec) 95 0 • Dezert při objednání celého tříchodového menu v podobě čerstvě upečeného moučníku, dezertu nebo domácí zmrzlinový sorbet - každý den jiná nabídka.
• Čerstvě lisovaná šťáva ze slupek karotky, červené řepy, jablek či okurky.
Valoria (Brno) 585 0 Pokud bude objednána tříchodová degustace, dostane host pětichodové degustační menu:
• Carpaccio ze zauzeného srnčího hřbetu s houbovým tartarem a brusinkovou espumou
• Tygří kreveta na lanýžovém rizotu s krevetovým bisque /TASTE-WASTE/
• Konfitovaná telecí líčka na koprovém velouté a karlovarský knedlík
• Kančí svíčková s hruškovým pyré a omáčkou z červeného vína
• Punčový parfait s marinovanou švestkou a křupavou oplatkou
Valoria Castle & Garden Praha (Praha) 1 377 0 Pokud bude objednána tříchodová degustace, dostane host pětichodové degustační menu:
• Uzený losos v naší domácí udírně s citrónovým konfitem, zakysanou smetanou a kaviárem z mořských řas
• Domácí kulajda s pošírovaným vejcem a hřiby
• Candát na kroupovém rizotu s majoránkovou pěnou
• Srnčí hřbet na pyré ze zauzených kaštanů a restované hřiby
• Punčový parfait s marinovanou švestkou a křupavou oplatkou
Větruše (Ústí nad Labem) 173 0 Při objednávce celého menu od nás dostanete připravenou skleničku s nakládaným pstruhem "Escabeche"
Villa Richter (Praha) 982 0 Amuse-bouche
Zámek Liblice (Byšice) 64 0 Sádlo z divočáka s řeřichou
Zámek Zábřeh (Ostrava) 82 0 Šálek kávy espresso (Brao caffé)


 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top
English