Filtrovat podle projektu:
blank_ico
gr_ico
grf_ico
pff_ico


Komentáře

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 23:23:17)

Restaurace: Miyabi
Skvělý zážitek, umocněný vyprávěním paní majitelky. V rámci letošního festivalu jsme navštívili 6 různých restaurací, většinou byly pokrmy dobře řemeslně zvládnuté, ale teprve v Myiabi jsem měl pocit onoho pověstného extra krůčku navíc. Bylo to jiné, bylo to báječné. Děkuji.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 2. 2017 19:36:29)

Jídlo servírované příjemnou a pozornou obsluhou bylo moc dobré až snad na zákusek, kde se nějak nepovedlo těsto, bylo takové tvrdodivné:-(
 

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 18:17:14)

Jídlo bylo vynikající. Vína skvěle spárovaná s jídlem. Velmi mile nás překvapil profesionální a milý přístup číšníků. Děkujeme.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 18:10:35)

Restaurace: Dvůr Hoffmeister
Dnes jsme byli v restauraci na degustačním menu GF.Naprostá spokojenost s jídlem,obsluhou,přístupem,prostředím,atmosférou.Lahodné jídlo výborně doplněné zvoleným vínem.Tato restaurace je právem zařazena do GF.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 17:19:26)

Prijemna uvadecka,personal informativni, rozhodne ne prilis naskorbeny, naopak s jednim cisnikem jsme meli vtipnou hovorovou diskuzi. Talire nahrate.Ve trichodovem menu se kuchar nebal odvaznych kombinaci, nejvice oslnil morsky vlk s karotkovo-zázvorovým pyré, prekvapive pyré z kváskového chleba a zaverecne pohlazeni v podobe domaci marokanky. Na druhou stranu kachni zaludky ne uplne oslnive a vyber aperitivu by mohl byt zajimavejsi. Celkove hodnotim celkove druhou navstevu velmi kladne 8,7/10.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 2. 2017 16:39:57)

Restaurace: Grand Cru
Letos jsme byli ve třech restauracích a tahle byla rozhodně nejlepší: jídlo párované s vínem, obsluha pozorná, krásný interiér v centru.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 16:21:56)

Restaurace: Pot-au-feu
Velmi příjemný zážitek, ve všední den nebyla plná obsazenost, obsluha milá, nadchlo nás zeleninové capuccino, výborní šneci i siven, daňčí ragout mohlo mít jinou přílohu, výborná vína.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 16:15:51)

Francouzskou restauraci jsme navštívili 18.2. v poledne. Všechny chody včetně mezichodu výtečné, vína dobrá, ale výhrady máme k servisu. Nabídnutý aperitiv jsm si ani nestihli vybrat a už jsme dostali víno. K moučníku jsme si objednali espresso a odpovědí nám byla otázka: "Velké ?" !! Na naši opdověď malé, jsme dostali průměrnou kávu dvojnásobného množství, než by espresso mělo být. Tipovací soutěž nám nebyla nabídnuta vůbec. Přesto velmi příjemný zážitek.
 

l.cernoch

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 2. 2017 15:44:53)

Restaurace: Bonté
Naprostá spokojenost. S rodinou jsme si užili krásné gastro odpoledne s výborným jídlem, příjemnou obsluhou. Byl to pro nás moc hezký zážitek. Děkujeme :)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 2. 2017 15:00:03)

Restaurace: Konfit
Prostředí a jídlo výborné, obsluha pokulhává neprofesionalitou (doplňuje párátka vedle stolu hostů, víno do chladicího boxu vedle dalších hostů a krabice od něj pálí v krbu v restauraci, vše velmi hlučně a nediskrétně..., jako bychom tam ani nebyli...
 

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 14:34:06)

Oběd v rámci GRF. V poledne restaurace poloprázdná?? AB spíše podprůměrný, ale pak to začalo: Směs skvěle kombinovaných chutí, vkusná a vtipná úprava na talíři, vínečka se s jídlem přímo pomazlila, i ten trdelník jsme odpustili. Obsluhu žádné otázky nezaskočily, naprosto profesionální. Děkujeme za kulinářský zážitek.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 13:19:32)

Francouzkou restauraci jsme navštívili 18.2., kdy měl manžel narozeniny. Prostředí je nádherné, obsluha byla velmi milá a příjemná. Přichystané menu i ochutnávky byly výtečné. Nejvíce nás překvapila výborná ochutnávka kachních žaludků. Děkujeme za skvělý zážitek.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 2. 2017 13:17:42)

Bohužel pro nás nejslabší restaurace, kterou jsme v rámci GRF za celé roky navštívili. Restaurace je krásná, vkusně zařízená, personál ochotný a milý, ale jídlo nebylo ničím výjimečné. Jídlu se nedá nic vytknout, ale v Praze se dají najít thajské restaurace, které vaří minimálně stejně dobře a nejsou v GRF (ačkoliv prostředím se této restauraci pochopitelně nevyrovnají). Příjemým zpestřením bylo, že menu bylo servírováno doprostřed stolu, kdy tak každý mohl ochutnat více druhů jídla.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 2. 2017 13:11:15)

Navštívili jsme v rámci GRF 2017 na sobotní oběd. Servis byl vynikající, prostředí luxusní, není co vytknout. Nejvíc nám chutnal bramborový krém, který měl lahodnou a jemnou chuť a ani nešlo poznat, že je skutečně vyrobený z brambor:-) Maso v hlavním chodu bylo šťavnaté a chutné, špaldová kaše byla příjemnou změnou proti klasickým dezertům. Téma "baroko na talíři" bylo tímto menu dokonale splněno
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 2. 2017 11:15:48)

Restaurace: Valdštejn
Degustační menu bylo sestaveno s obrovskou profesionalitou. Prostředí, jídlo, nápoje, servis, vše bylo naprosto perfektní. Děkujeme za skvělý zážitek!
 

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 09:58:38)

Restaurace: Mlýnec
Hodnotím zatím jako to nejlepší, co jsme letos v rámci GRF navštívili, ještě nás čeká jedna restaurace. Úžasná obsluha!!! Stejně jako minulý rok nás i teď obsluhoval pan Jirka, ohromný sympaťák. Slečna také neskutečně milá, její jméno mi uniklo. O tataráku se mi bude ještě pár nocí zdát! Vše vynikající, od začátku do konce + milé pozornosti podniku. Moc děkujeme a v květnu na viděnou!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 2. 2017 09:56:02)

Restaurace: Bonté
Festivalové menu bylo výtečné, úvod v podobě hříbkového capuccina a zakončení v podobě tří různých créme brulee, zvláště toho z piva porter, nelze než vynachválit. Byla to čirá radost. Děkujeme.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 09:32:43)

Restaurace: King Solomon
Domácká atmosféra, milá obsluha, jídlo vynikající, jen porce mohly být klidně menší, protože kompletní menu i s desertem se dalo zvládnout jen stěží, ale zase mi bylo mi líto nechat ty dobroty na talíři. Obě nabízená vína byla dobrá, číšník vždy lahev řádně prezentoval. Souhrnně - velmi příjemný večer s báječnou kuchyní.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 09:27:24)

Sobotní oběd byl skvělou volbou. Celkově jsme si to všichni užili. Nějaké drobné chyby ze strany obsluhy tam byly, ale nic co by překáželo, spíše pobavilo. Porce oproti jiným restauracím v rámci festivalu poměrně malé. Dámy se najedly, pánové by to zvládli ještě jednou :-) Celkově ale převládala spokojenost.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 09:04:32)

Restaurace: Cvilín hotel
Festival na Cvilíně navštěvujeme každý rok, letos opět nezklamal. Kdo jste tu ještě nebyl, můžeme vřele doporučit a to nejen festival, ale i další dobrůtkové akce, které personál restaurace připravuj během celého roku. Tak třeba letošní Valentýnské menu překvapilo kombinací chutí. Oceňujeme nové nápady a těšíme se na další překvapení. Ještě jednou děkujeme. Sýkorová, Láryšov
 

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 07:42:43)

Naše třetí návštěva v rámci GRF zde - oproti minulým 2 letům ale zklamání. AB průměr, kachní prsa dle jejich barvy připravena bohužel velmi hodně dopředu, krevety super, hlavni chod nepovedený - prepecena tužší rostena, dezert chutný, vina výborná - bohužel do jedné sklenice obsluha nalila ze dvou lahví... Uvitaci drink na úvod z marketingového hlediska zvladnut výborně - z textu na první pohled vypadá ze je v ceně = něco navíc :(
 

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 07:37:37)

Restaurace: Augustine Restaurant
Příjemné prostředí restaurace Augustine s krásným interiérem nás příjemně naladilo hned na počátku naší navštěvy. Uvítací pečené vepřové sádlo s kapkou dýňového a olivového oleje sypané vulkanickou solí nás překvapilo a navnadilo. Sádlo následoval amuse bouche - sněhobílé slané makronky. Překvapil i candát s merlíkem v hravé kombinaci s petrželovým piškotem. Candáta následoval jelen sika s kaštanovou nádivkou a brusinkami. Dezert jen dovršil již tak mistrovské dílo z kuchyně Marka Fichtnera.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 2. 2017 07:33:24)

V neděli 19.2.jsme navštívili v rámci GRF tuto restauraci.Ikdyž bylo plno, obsluha byla velmi milá a jídlo bylo načasované perfektně.Vína skvěle doplňovala chuť pochoutek. Úžasný zážitek.Děkujeme
 

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 07:27:47)

Restaurace: Bílá kráva
Jako vždy jsme odcházeli nadšení. Obsluze, ani jídlu se nedalo nic vytknout. Musíme vyzdvihnout především jehněčí s dýňovým pyré a lahodné červené víno. Hlavní chod byl také velmi delikátní. Zcela jistě jsme zde nebyli naposledy.
 

ifu

Foodie

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 07:02:04)

V rámci GRF jsme navštívili již po třetí tuto restauraci a byli více než spokojeni. Menu bylo velmi chutné, dobře sladěné s víny. Bíle víno bylo vynikající. Obsluha byla příjemná, komunikativní a na naše dotazy s ochotou odpovídala! Určitě se opět vrátíme v létě na terasu. Děkujeme za příjemný zážitek.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (20. 2. 2017 00:08:50)

Restaurace: Aquarius Restaurant
Naprostá spokojenost. Jestliže jídlo za jedna, pak personál jednička s hvězdičkou.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 2. 2017 23:06:44)

Restaurace: Beef bar
Argentinské asado t.j. vysoké a nízké hovězí žebro připravené sous-vide a opečené na grilu bylo lahodné, vhodně doplněné nakládanou zeleninou. Souznělo s uruguayským červeným i s polévkou na úvod a grilovaným ananasem se zmrzlinou na závěr. Oceňuji moderní interiér citlivě vestavěný do historického domu. Přímý pohled na práci šikovných kuchařek v perfektně zorganizované kuchyni byl příjemným překvapením. Z degustace jsem byla nadšená. Z předchozích kritických komentářů se personál asi poučil.
 

Šumi

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (19. 2. 2017 22:57:48)

Restaurace: Na Kopci
Tentokrát jsme se udrželi a ani jeden jsme si nedali jejich vyhlášený tataráček. Perlička s červeným zelím a srnčí kýta se šípkovou omáčkou byly skvělé. Já navíc ještě s výbornou břevnovskou dvanáctkou. Nakonec i tradiční creme brulee jsme oželeli a zpříjemnili si víkend fondantem se slanou karamelovou zmrzlinou a tvarohovými knedlíky s omáčkou bombardino.
 

Šumi

Connoisseur

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (19. 2. 2017 22:39:58)

Restaurace: Café Buddha
V neděli nenabízí standardní menu, ale tříchodový brunch - vše bylo skvělé. Výhodou ostřejšího hovězího udonu je, že pak drink Zapomenuté chilli je celkem snadno pitelný. :-)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (19. 2. 2017 22:23:22)

Restaurace: Annín hotel
Vynikající interiér restaurace s pěkným výhledem a vizuálním kontaktem s kuchyní. Vidíte jak jídlo v čisté kuchyni připravují, servírují podávají. Ochutnal jsem pouze tatarák, ten neměl chybu. Stejně tak zlaté křupavé topinky, nařezané ručně nožem, možná detail, ale příjemný.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (19. 2. 2017 22:17:28)

Steak house jak má být. Interiérem, živou hudbou, jídlem...Chutnalo nám, rádi se zase vrátíme.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (19. 2. 2017 22:14:31)

Restaurace: Nebespán
Navštívil jsem tento podnik na základě vynikajících recenzí na internetu a nebyl jsem zklamán. Vynikající kavárna a cukrárna. Káva, zákusky, horká čokoláda, interiér, obsluha,.... vše lahodící nejen na jazyku, v bříšku, ale i na duši :-)
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (19. 2. 2017 21:59:34)

Restaurace: El Cid, Bar de Tapas
Festivalové menu vynikající, nebylo nic, co vytknout. Jídlo bylo servírované bez prodlev, vizuální provedení oku lahodící. Večer byl i díky obsluze velice příjemný. Interiér restaurace nenadchnul, ale ani neurazil. Rád tuto restauraci opět navštívím a zkusím něco z běžného jídelního lístku. Osobně mě překvapil mladý personál, který u jiného stolu ochotně vysvětloval ,co vlastně v jejich jídelním lístku nabízí a čím je dobré to zapít.
 

Borda

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (19. 2. 2017 21:57:47)

Za mě vynikající.Návštěva dnes ve 13.30 hod.Podle mě na stejné úrovni jako vloni.Kari vynikající,to tady chválí všichni a oprávněně.Potěšil koktejl místo jedné sklenky vína.Dezert dobrý,předkrm také,fazolky zajímavé.Ale oproti ostatním bych pochválil i vepřové,nám chutnalo i když kari bylo lepší.Obsluha milá,bez problémů.Celkově rozhodně příjemný zážitek stejně jako minulý rok.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 2. 2017 21:37:22)

Restaurace: Myslivna penzion
Moc pěkné prostředí nevyváží podprůměrnou obsluhu, studené talíře, zvadlou rukolu, z tataráku občas vytáhnete něco co tam nepatří a kachna se musí - na můj vkus - déle žvýkat. Víno mají "červené a bílé" odrudu si uhodne host sám, co je zrovna servírováno si musí přečíst.... v rámci festivalů jedna z méně povedených návštěv.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 2. 2017 21:18:35)

Restaurace: Mlýnec
Výborný zážitek.O menu je myslím zbytečné se rozepisovat-do takové restaurace chodí lidé za kvalitou. Zvlášť ale chci ocenit personál. Číšnici velmi přesně a ochotně vysvětlili co se servíruje a to nejen hostům festivalu, ale i ostatním "z ulice". Výborná jazyková vybavenost (AJ). A výmluvná "drobnost" na závěr - kvůli řízení auta jsme nevybrali jednu sklenici vína. Na závěr jsme si dali ještě dvě kávy a požádali o účet - na tom byla pouze jedna- prý kompenzace za víno. Velmi seriozní jednání.
 

Chuťovka

Connoisseur

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 2. 2017 19:53:18)

Povedlo se: jarní závitky a losos na žlutém karí. Ovšem v restauraci, kterou jsme dříve jen chválili, nás usadili ke stolu, který by měl být obsazován jen se souhlasem hosta v plné, nikoliv poloprázdné restauraci. Neumytý talíř. Při výměně číšník obtiskl na nový talíř skoro celou svoji ruku. Vepřové maso se kvůli "flaxám" nedalo rozkousat a plavalo v lehce hnědé vodě. Zelenina k bulgogi se nám v žaludku připomínala do dalšího dne.
 

lucipek

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 2. 2017 19:20:34)

Restaurace: Nika-Atrium
Po loňském skvělém chuťovém zážitku jsme opět navštívili tuto restauraci v rámci Grand restaurant festivalu a rozhodně nezklamala. Chuťový zážitek byl opět vynikající, všechny tři chody byly výborné a množství porcí nad očekávání. Nakonec lahodná sladká tečka byla příjemným zakončením večera. Velice bychom chtěli poděkovat panu šéfkuchaři.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 2. 2017 18:48:25)

Restaurace: Kristin Hrádek
Obsluha příjemná, předkrm (kachní prso) i hlavní chod (jelení panenka) výborné. V desertu (borůvková zmrzlina) kousky bílé čokolády byly, ale uvnitř, takže zanikaly zejména opticky. Možná by bylo lépe kopečky zmrzliny hoblinami čokolády prostě postrouhat. Portugalské červené víno průměrné, a ještě zajímavější je, že u druhé sklenky měl každý z nás ze své sklenky výrazně různý pocit: průměr a podprůměr. Číšník nás ujistil, že obě byly z jednoho vaku a nemáme důvod mu nevěřit, tak nevím.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 2. 2017 18:05:24)

Restaurace: Angusfarm
Angusfarm
 

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 2. 2017 18:00:07)

Restaurace: Angusfarm
Šneky bych asi úplně do stylu Angusfarmy nevolila, ale místo a prostředí velmi příjemné a tiché, mňambalíček byl s ubytováním - pokoj odpovídá koncepci farmy,tomu kdo vyhledává tento selský můžeme vřele doporučit. Obsluha byla profesionální s odbornými znalostmi. Při příští návštěvě bych si ale k jídlu rozhodně zvolila steak
 

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 2. 2017 17:43:08)

Restaurace: UNO Zlín
Pro nás vítěz mezi třemi námi navštívenými restauracemi v rámci grf. Od Od amuse bouche až po dezert naprosto dokonalé, profesionální obsluha přímo od paní majitelky, krásné prostředí, není co vytknout
 

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 2. 2017 17:27:24)

Restaurace: La Bouchée
Obsluha milá a příjemná, prostředí hezké a čisté,jídlo v rámci grf vynikající až na pár výhrad a vždy čistě naaranžováno. Ceny odpovídají prostředí a vysoké kvalitě jídel.
 

JoJo

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (19. 2. 2017 17:16:41)

Navštívili jsme restauraci s rodinou v rámci GRF dne 11. 2. Už při vstupu nás příjemně překvapila pohotovost slečny, která nás přivítala, že mě oslovila jménem. Celý večer probíhal ve velmi příjemném a uvolněném duchu, který umocňoval nádherný secesní interiér restaurace. Všechny tři chody vč. mezichodů byly výborné, ale asi nejlépe hodnotím závěrečný dezert a hlavně jeho prezentaci. Vše gradovalo pozorností podniku, kdy po zmínce, že dcera slaví ten den narozeniny, dostala sorbet s prskavkou.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (19. 2. 2017 17:10:40)

Restaurace: The North Bar&Grill
příjemná restaurace s atmosférou,výborné hamburgery!
 

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 2. 2017 17:10:27)

Restaurace: Borgo Agnese
GRF 2017 byl v Borgo opět na vysoké úrovni, stejně jako v Koishi, kde si dali alespoň tu práci, že měli pro GRF speciální lístek s menu. Festivalové menu v Borgo bylo nápadité v kvalitním provedení a presentaci. Volba vín k jednotlivým chodům bez připomínek. Vytknout by se daly jen drobné přehmaty a chaotičnost ze strany, jinak ochotné a milé obsluhy.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (19. 2. 2017 17:06:14)

Restaurace: Chateau St. Havel
Krásné prostředí zámečku. Ovšem terina přípomínala spíše sulc, chuťově nenadchla, druhý chod a dezert byly lepší. Obsluha pouze odříkala menu, nic k přípravě nedodala, víno nedoporučila. Právě v přístupu personálu vidím největší problém, proč celkový dojem z menu, v tak pěkném prostředí, je pouze uspokojivý.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 2. 2017 16:55:01)

Restaurace: U Tiskárny
Výborná kombinace chutí, skvělé víno, příjemné prostření a personál. Jen hlavní chod studený a zbytečně dlouhé čekání na jednotlivé chody.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 2. 2017 15:44:24)

Restaurace: Ristorante Piazza
Příjemná a milá obsluha, výborné jídlo. Doporučujeme.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 2. 2017 14:59:46)

Restaurace: Bianco e Nero
Z jídla mi chutnal zejména předkrm, dezert a také amuse bouche. Bohužel hlavní chod hodnotím jako nejslabší - ragú bych zabalila spíš jen do bránice než do filo těsta, pyré mě příliš neoslovilo. Oceňuji prezentaci jídel, zejména u dezertu, a také snahu dodržet heslo festivalu „baroko na talíři“. Výhled do kuchyně mě lehce zklamal, protože kuchaři za sklem vlastně už jen servírovali, já jsem očekávala víc vaření.
 

saidlova

Gourmet

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 2. 2017 15:01:03)

Restaurace: Bianco e Nero
Číšník Michal byl naprosto perfektní, vše vysvětlil do podrobna a ochotně odpovídal i na naše všetečné dotazy. Oceňuji bílé rukavice při servírování. Celkový dojem večera byl vynikající, i díky mimořádně skvělé obsluze!
 
 
 
 


 
Až budou obsluhovat roboti, bude vhodné je na chvíli vypnout.
Anonym
Top
English