Nápady

1x týdně Vám přinášíme aktualitu ze světa Taste Waste.

 

Naleznete zde nejen novinky na trhu, ale i tipy a triky šéfkuchařů, rady jak se vyhnout zbytečnému plýtvání a hlavně Vaše nápady.

 

Pokud máte něco, s čím byste se s námi chtěli podělit, pište na anna@grand-restaurant.cz

 

Více o naší filozofii Taste Waste se dozvíte na úvodní stránce


Růže
23.9.2017

Neplýtvat je správné, ale všechno má svoji životnost... Doma dělaly krásu již dost dlouho, teď už patří zase přírodě!

Fishbone
15.9.2017

Nevyhazujte rybí hlavy a kosti! Když se krásně opečou a pak z nich uděláte silný vývar, budete mít úžasný základ na rybí polévku!

Gazpacho
8.9.2017

Nevíte co s měkkými rajčaty? Už vás omrzela rajčatová omáčka? Zkuste studené letní gazpacho! Je jednoduché a úžasně osvěžující!

Mořské potvůrky
1.9.2017

Skleničky od jogurtu, pár starých prkének a mušle nasbírané u moře... A děti mají o zábavu postaráno!

Retro
26.8.2017

Pár zrezivělých příborů po babičce a jaká je z toho umělecká dekorace do kuchyně!

Ústřice
19.8.2017

Taste-Waste svícen ze skořápek od ústřic se dá ve Španělsku prodat za pěkně tučnou sumu!

Opuncie
12.8.2017

A už zase kvetou opuncie... Kaktusy, co plodí úžasně sladké a zdravé plody. Ale pozor na trny!

Lívance
4.8.2017

Domácí lívanečky s omáčkou ze sladkého sherry Pedro Ximenez a se vším, co jsme našli na zahrádce...

Popelník
1.8.2017

I popelníky na odklepávání cigaret jsou součástí restaurace (většinou už díky bohu jen venku). A mohou vypadat i hezky, trochu romanticky a navíc recyklovatelně...

Smoothie
28.7.2017

Dnešní potréninkové smoothie: starší hnědé banány, nezpracované bílky ze včera, domácí mandlové mléko, zbytek medu a směs zdravých semínek.




 
Nepijeme proto, abychom upadli, ale abychom se povznesli.
Perské přísloví
Top
English