•   40 MĚST   •   93 RESTAURACÍ   •   250 – 600 KČ   •

Imperial hotel Ostrava, La Brasserie

Imperial hotel Ostrava, La Brasserie
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
Nekuřácký prostor
Platební karty
Bio produkty
Farmářské produkty
Tyršova 6
Ostrava 2
702 00
6–24, po–pá, 7–24, so–ne
    599 099 727
Zvláštnost:
Kombinace pohostinné, příjemné atmosféry a moderního stylu. Zaměřují se na kvalitní obchodní obědy, delikátní večeře a populární rodinné nedělní brunche. Domácí dezerty a sladkosti. Každý měsíc je zde gastronomická akce připravená vždy z čerstvých sezonních surovin. V letním období venkovní zahrádka.

Již není volné místo k rezervaci.

Pořadí podávaných jídel určuje šéfkuchař:

Něco navíc/info:

• Amuse-bouche: "Bloody Mary" želé s krevetovou solí a chipsem z bramborových odřezků (recept Taste Waste) (foto)

Podávaná vína:
Rulandské šedé 2013, pozdní sběr – Vinařství Moravíno Valtice
Vinařská podoblast Mikulovská, vinařská obec Mikulov, trať Pod Svatým kopečkem
Andrea Natura 2013, cuvée - Vinařství Dobrá Vinice
/ Zweigeltrebe, Pinot Noir, Svatovavřinecké/
Víno zrálo ve starších dubových sudech o obsahu 225l a 500l po dobu 10 měsíců na kvasnicích.



 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English