•   40 MĚST   •   93 RESTAURACÍ   •   250 – 600 KČ   •

Pata Negra

Pata Negra
Živá hudba
Zahrádka
Parking
Nekuřácký prostor
Platební karty
Věšínova 29
Ostrava - Zábřeh
700 30
12–22, út–so
    774 493 889
Zvláštnost:
Andaluský temperament na talíři. Původně se termínem Pata Negra označovaly nejkvalitnější sušené iberské šunky. Postupem času toto označení přešlo i na ostatní produkty vysoké kvality. V zimě vás zahřeje oheň v krbu – a v létě slunce na terase.

Již není volné místo k rezervaci.

Pořadí podávaných jídel určuje šéfkuchař:

Něco navíc/info:

  • Amouse bouche: vývar z uzených sumčích kostí s jamonem (recept Taste Waste) (foto)
  • Bílé festivalové víno: Verdejo z Castilla y Leon, D.O. Rueda
  • Červené festivalové víno: Bio cuveé Tempranillo a Monastrell, D.O.Valencia, víno zrálo 6 měsíců v nových sudech z francouzského dubu



 
Uvést dívku do noblesního restaurantu – to je dobrý začátek romantického příběhu.
Anonym
Top
English