P R O D E J   U K O N Č E N

U Bílé krávy

U Bílé krávy
Salónek
Se psem
Nekuřácký prostor
Platební karty
TOP100
Bio produkty
Farmářské produkty
Rubešova 10
Praha 2 - Vinohrady
120 00
11.30–23, po–pá, 17–23, so

tel.: 224239570
Zvláštnost:
Ve stylu francouzské venkovské hospůdky. Steaky z vybraných částí plemene Charolais. Preferují pastevní odchov, bezstresovou porážku a správné zrání masa. K dispozici je i rodokmen každého zvířete. Zmrzlinu připravují pomocí tekutého dusíku a pálenky mají z vlastní palírny.
POUZE TŘÍCHODOVÁ DEGUSTACE

Počet osob:
 Vybrat
Datum:
Čas:
Festivalová nabídka jídel (Pořadí podávaných jídel určuje šéfkuchař):

Něco navíc/info:

•Jsme si jisti, že minimálně kaviár z mořského ježka (foto1, foto2) jste v Čechách ještě neochutnali. Máslová, jemně nasládlá až ovocná chuť s mořskou, lehce nahořkle-pikantní dochutí se těžko k něčemu přirovnává. Tuto ojedinělou delikatesu jsme dovezli od katalánské firmy ERIS MAR, která je evropským lídrem v jejich zpracování a dodává je do nejlepších restaurací ve Francii a Španělsku
• Na povzbuzení chuti k jídlu jsme připravili esenci z bylinek s medem z našeho včelařství v Jedlové nebo pálenku z naší vlastní pěstitelské pálenice Jílové Radlík. Předkrm doprovodí lehký Sauvignon Blanc. K hlavnímu chodu podáváme Merlot, obě vína jsou francouzská z oblasti Languedoc
• Vzhedem k tomu, že jsme malá restaurace, prosíme hosty o dodržení doby degustace v rámci Grand Restaurant Festivalu (cca 1,5 - 2 hodiny)



 
Kdo umí víno pít – umí milovat.
George Sandová
Top