Do Vánoc zbývá 14 dní

Půlnoční Baroko, MňamBrunche, Kurz vaření s Riccardem

Datum a čas Restaurace Volných míst
Půlnoční baroko II. 2
15. 01. 2017 00:01

Cena:
1 890 Kč
Prolog bar (zahájení)
  Unikátní večírek na zahájení Grand Restaurant Festivalu s Pavlem Maurerem a Zlatou Adamovskou. Luxusní barokní menu párované s koktejly podle Caravaggia, Bacha, Rembrandta a dalších barokních velikánů. Dress code a cena pro nejlepší modely.
Kurz vaření s Riccardem 14
28. 01. 2017 16:30

Cena:
2 790 Kč
Laboratorio, Scuola di Cucina
  Vitello tonnato
Bramborové gnocchi s omáčkou carbonara di mare
Karamelizovaný ananas s vanilkovou zmrzlinou
Mňam Brunch V Zátiší 2
29. 01. 2017 12:00

Cena:
600 Kč
V Zátiší (brunch)
  To nejlepší z indických tradičních pokrmů v moderním podání pod taktovkou Mahavira Kanswala.
Mňam Brunch V Zátiší 8
05. 02. 2017 12:00

Cena:
600 Kč
V Zátiší (brunch)
  To nejlepší z indických tradičních pokrmů v moderním podání pod taktovkou Mahavira Kanswala.
Mňam Brunch V Zátiší 2
12. 02. 2017 12:00

Cena:
600 Kč
V Zátiší (brunch)
  To nejlepší z indických tradičních pokrmů v moderním podání pod taktovkou Mahavira Kanswala.
Mňam Brunch V Zátiší 12
19. 02. 2017 12:00

Cena:
600 Kč
V Zátiší (brunch)
  To nejlepší z indických tradičních pokrmů v moderním podání pod taktovkou Mahavira Kanswala.
Mňam Brunch V Zátiší 8
26. 02. 2017 12:00

Cena:
600 Kč
V Zátiší (brunch)
  To nejlepší z indických tradičních pokrmů v moderním podání pod taktovkou Mahavira Kanswala.
Počet míst:


 
Ze všech lásek nejupřímnější je láska k jídlu.
George Bernard Shaw
Top
English