Profil uživatele
avatar

Mirek7

Food Guru

Oblíbenost uživatele
  4
Oblíbenost komentářů
242
32
Počet komentářů 449
Ohodnocené restaurace 17
Účast na gastroakcích 21

Ohodnocené restaurace

Počet hodnocených restaurací v ročníku GR2018: 17

Moje nejoblíbenější

Restaurace: Goldie-Nautilus Tábor

Kuchař: Svatek

Moje komentáře

> 22.01.2018 - Nostress: Myslím si, že pes v...
Myslím si, že pes v restauraci nemá co dělat. Několikrát jsem již zažil, jak páníček/panička pejsánka usadil/a vedle sebe na židli, a občas nějaké to sousto z talíře mu do tlamičky vsunul/a..... Na to se musím koukat? A pak si případně na stejnou židli sednout? To ten pejsánek nevydrží tři hodiny sám doma?
> 22.01.2018 - Aureole Fusion Restaurant & Lounge: Svoji nespokojenost s...
Svoji nespokojenost s obsluhou jste dali najevo tím, že jste dali obsluze spropitné?! Proč?
> 22.01.2018 - Alexandria hotel: Mohu potvrdit - mám...
Mohu potvrdit - mám naprosto stejný názor. V Alexandrii se prostě před pár desítkami let zastavil čas.
> 20.01.2018 - Malostranská beseda: Tenhle sehraný tandem mě...
Tenhle sehraný tandem mě fascinuje - ano, tady pořádat povinné kurzy výčepáků ("ono nám to dneska nějak pění") a servisu (viz Cimrmann:"Nejste tady sám a mám jen jedny ruce"). Vždy u vytržení sleduji výčepáka i servírku.
> 20.01.2018 - Suterén: Na fotečky už rezignuji -...
Na fotečky už rezignuji - viz výzva p.Maurera ku fotografování. Já když vidím ty "fotografy", jak lezou s mobilem na židli, aby pořídili (amatérskou) fotku, kterou se pochlubí na facebooku, že byli v drahé restauraci, aby jim těch 278 přátel na facebooku závidělo, zatímco jídlo stydne, a oni pak to snědí (aniž by pořádně věděli, cože to studeného jedí, neboť ihned na mobilu kontrolují došlé odpovědi) ..........
> 20.01.2018 - Mincovna: Souhlasím se skvělým...
Souhlasím se skvělým pivkem; ale jinak je obsluha zaměřena (mimo výčep) především na cizince. No co byste taky na Staromáku čekali?
> 20.01.2018 - Valdštejn: Jít na akci předem...
Jít na akci předem zaplacenou, při které je potřeba předložit rezervační kód, a nepředložit ho? Zamyslete se trochu sama nad sebou - zřejmě nevhodná reakce číšníka je samozřejmě v každém případě neomluvitelná.
> 20.01.2018 - Babiččina zahrada: GRF: příjemné...
GRF: příjemné prostředí i obsluha (ne všude umí udržet úroveň mezi servilitou a nezájmem). Jídlo bezchybné - vyzdvihl bych paštiku v malinovém želé, to byl fakt nářez.
> 11.01.2018 - Nautilus hotel, Goldie: No jo - liškový krém je...
No jo - liškový krém je záležitost sama o sobě!
> 11.01.2018 - Galerie Kladno: Slušné polední hotovky,...
Slušné polední hotovky, čistý interiér. Obsluha poledne v pohodě stíhá.
> 10.01.2018 - Bílá kráva: Velmi příjemný podnik -...
Velmi příjemný podnik - až na malinko roztržitou obsluhu si vysoké umístění určitě zaslouží.
> 09.01.2018 - Klášterní šenk: Úplně vzorový příklad,...
Úplně vzorový příklad, jak se dá zkazit docela slušné jídlo: bramboráčky umístí kuchař na dno talíře a na ně "nakydá" hromadu mastné zeleniny a pštrosího masa, čímž se z bramboráčků stane rozkydlá hmota. Potetovaná servírka mlčky přináší nápoje; mlčky odnáší talíře. Pokud ale sedíte u baru, máte šanci dozvědět se spoustu detailů ze soukromého života obsluhujících - tady probíhá trvalý "brífing".
> 02.01.2018 - Na Čechách: Hezké fotky. Jak se dělá...
Hezké fotky. Jak se dělá kančí guláš, to vím. Ale jak se dělá kočička?
> 02.01.2018 - Tři knížata: Jídla chutná, nápaditě...
Jídla chutná, nápaditě (ale nepřeplácaně) aranžovaná, obsluha dost dobrá. Jen k interiéru: hodnocení je vždy subjektivním názorem - mně se prostě ta zelená barva v kontrastu s historickými klenutými stropy a sloupy prostě nelíbí.