Obsazenost restaurací


Pokud Vám systém nenabízí žádné datum, ale v tabulce vidíte ještě volná místa, tak se bohužel jedná o místa pro 1 osobu v různé dny a časy.

Restaurace Počet obsazených míst Počet volných míst Něco navíc/info
Agarden restaurant (Boseň) 64 0
Angus Steak House (Plzeň) 120 0 • Ke každému menu podáváme teplý zázvorový čaj
• K tříchodovému menu podáváme navíc křupavou limetkovou sušenku s mousse z bílé čokolády a rakytníkovým coulis
Angusfarm (Nepomuk) 57 0  
Aquarium (Hradec Králové) 237 0 • Ke každému tříchodovému menu dezert zdarma
Aquarius Restaurant (Praha) 639 0 • Ke tříchodovéme menu amuse-bouche
Asian Temple (Praha) 731 0 • U tříchodového menu servírujeme navíc indonéskou kuřecí polévku Soto ayam
• Ochutnávka: sushi maki
Augustine Restaurant (Praha) 768 0 • Amuse-bouche ke každému tříchodovému menu
Augustiniánský dům, Symfonie (Luhačovice) 123 0 • Amuse-bouche budeme servírovat dle aktuální nabídky sezónních surovin
• Jednotlivé chody budou snoubeny s přívlastkovými moravskými víny
Aureole Fusion Restaurant & Lounge (Praha) 764 0 • Amuse Bouche: Kukuřičný krém, humrová esence a koriandr
Babiččina zahrada (Průhonice) 423 0 • Domácí chléb a škvarková pomazánka, plněná buchta a bylinky z naší zahrady pro dobrou náladu
Balu Kitchen (Praha) 382 0 • Chef choise amuse-bouche
Bellevue (Praha) 578 0  
Best Western hotel Vista, Buena Vista (Ostrava) 518 0 Amuse-bouche
• Ke každému tříchodovému menu jako degustační digestiv dle výběru z nabídky brandy a cognaců
• Každý pátek a také 14. 2. 2018 bude v doprovodu na piano
Bílá kráva (Praha) 641 0 • Podáváme 4chodové menu
• Předkrmy doprovodí Argentinské bílé víno Torontes, k hlavnímu chodu budeme podávat francouzské víno Cabernet sauvignon Pech Notre Dame
Bílý mlýn (Liberec) 196 0 • Voucher na 20% slevu na ubytování v našem penzionu Bilý Mlýn
Bistrot de Papa (Horní Dubenky) 193 0
Black Horse (Liberec) 109 0 • Medovina od místního včelaře, opražené dýňové seminko
Blue Wagon (Praha) 460 0 • Amuse-bouche
• Sklenička dezertního vína J. Šamšula, 2016
Bonté (Pardubice) 301 0 • Amuse-bouche pro všechy hosty
• K dvou- a tříchodovému menu dezert: Perníkový koláč s hruškami, makovou zmrzlinou a krémem z černého piva
Cafe de Paris (Praha) 316 0 • Ke každému chodu sklenička francouzského vína a dezert dle nabídky
Chateau Mcely, Piano Nobile (Mcely) 841 0 • Amuse-bouche: Krevetový bisque s koňakem
Corinthia Hotel Prague, The Grill (Praha) 377 0  
Dvůr Hoffmeister (Číčovice) 48 0
El Cid, Bar de Tapas (Plzeň) 117 0 • Ke tříchodovému menu jako dárek od nás dostanete buď výběr francouzských sýrů s fíkovým chutney, nebo náš vyhlášený čokoládový fondant s ostružinovou omáčkou na červeném víně
El Emir (Praha) 567 0 • Naše menu vhodně doplní Francouzský Savignon blanc z Bordeaux z vinařství Chateau de Barail ročník 2015 a libanonské červené víno z údolí Bekaá, Ksara de Alphonse 2014
Etnosvět (Praha) 64 0 • Amuse-bouche
• Podávaná vína: Müller Thurgau, kabinetní víno / Rulandské modré, jakostní víno
Farm Table (Klecany) 128 0 • Amuse-bouche: Chuťovka s Gruyere a houbami
• Mezichod mezi předkrmem a hlavním jídlem: Hrušková granita se zázvorem
Four Seasons hotel, CottoCrudo (Praha) 1 146 0 • Amuse-bouche: Kozí sýr a salát z červené řepy s dýňovým pyré a uzenými vlašskými ořechy
Francouzská restaurace Art Nouveau (Praha) 3 667 0 • Amouse-bouche: Foie gras pěna, marmeláda z jablek Granny Smith
• Mezichod podávaný u tříchodového menu: Humrový bisque s marinovaným celerem a máslovými krutóny
• Tipovací soutěž o ceny pro hosty GRF v naší restauraci:
   1. místo: MOSER CHEFS MENU PRO DVĚ OSOBY + 2 VSTUPENKY NA KONCERT V OD
   2. místo: TÉMATICKÝ BRUNCH PRO DVĚ OSOBY + 2 VSTUPENKY NA KONCERT V OD
   3. místo: POLEDNÍ MENU + 2 VSTUPENKY NA KONCERT V OD
Fresh & Fat bistro (Praha) 74 0 • Amuse-bouche: pastrami na rukolovém salátku
Genius Loci (Žebrák) 118 0 • Jako obvykle podáváme pětichodové menu včetně degustačních porcí vín pečlivě vybraných ke každému chodu.
Gourmet Pauza (Praha) 218 0 • Amuse-bouche
Gourmet Restaurant, Villa Patriot (Mariánské Lázně) 31 0  
Holiday Inn Brno, Prominent (Brno) 911 0 K tříchodové degustaci obdrží hosté 3 chody navíc:
• Jemná crêpe plněná marinovaným lososem a crème fraîche
• Krémová polévka z čerstvých paprik se zakysanou smetanou
• Domácí medovník s malinovou zmrzlinou a omáčkou z vaječného likéru

K předkrmu a polévce budeme podávat:
Pinot Chardonnay, zemské víno 2016, Velkopavlovická podoblast, Vinařství Sedlák

K hlavními chodu budeme podávat:
Cabernet Moravia, zemské víno 2016, Velkopavlovická podoblast, Vinařství Sedlák
Horizont hotel (Pec pod Sněžkou) 6 0 • Domácí pomazánka a čerstvé pečivo ke každému menu
• Součástí menu je zdarma káva nebo čaj, voda s mátou a citronem, jako digestiv hruškovice nebo malinovice ze zralého ovoce

• Podávaná vína: Ryzlink rýnský, Svatovavřinecké rosé nebo Dornfelder z Chateau Valtice
Imperial hotel Ostrava, La Brasserie (Ostrava) 204 0 • Amuse-bouche: Orange tonic
• Párování s víny:
Frizzante 2016 - Leoš Horák
Cuvée odrůd Müller Thurgau a Muškát Moravský. Jedná se o svěží lehké jemně perlivé víno.
Barva vína je lehce světle zelená.
Vůně vína ovocná s muškátovou stopou.
V chuti převládá tropické ovoce – červený pomeranč, limetka a také grep.
Rulandské modré Exclusive 2015, jakostní víno
Víno cihlové barvy typické pro tuto odrůdu. Víno zaujme lehkým aromatem povidel a koňakem, které přechází do karamelu a dalšího koření jako je badyán, skořice či kardamom.
InterContinental hotel, Zlatá Praha (Praha) 298 0 • Amuse-bouche
• Nabízená vína:
Předkrm: Pinot Noir rosé, Trávníček & Kořínek, Česká Republika
Hlavní chod: Merlot Special Cuvée, Colchagua Valley, Montes, Chile
Dezert: Pálava, Perná, Volařík, Česká Republika
Jan Maria (Ostrava) 150 0 • Amuse-bouche

Podávána vína:
• Předkrm / Ryzlink vlašský Mikrosvín Mikulov
• Hlavní chod / Merlot, Les Jamelles, Languedoc-Rousillon
• Dezert / Prince Des Gravieres, Cuvée
Jítrava Apartmán hotel (Jítrava) 66 0 • Amuse-bouche: kančí škvarková pomazánka, toast z podmáslového chleba, česnekové výhonky
Kobe Steak Grill Sushi (Praha) 559 0  
Konfit (Brno) 225 0 • Amuse-bouche: domácí pečivo, višňový parfait, granátové jablko, čokoláda

Vinný doprovod:
• Bílé víno: Muškát moravský, Vinařství Sonberk-Popice, kabinetní, suché
• Červené víno: Frankovka, Vinařství Starý vrch-Hustopeče, pozdní sběr, suché

Věškeré chody z degustačního menu jsou BEZLEPKOVÉ
Lanterna Spa hotel, Vyhlídka (Velké Karlovice) 75 0  
Le Grill, The Grand Mark Hotel (Praha) 1 339 0 • Amuse-bouche: Foie Gras cappuccino / třešně / dukátová buchtička
Tvarohová zmrzlina se sušenými meruňkami / vanilkový parfém

Vinný doprovod
• Bílé víno : Organic Farming Wine - Blanc de Pacs, Pares Balta, Španělsko
• Červené víno : Organic Farming Wine - Mas Petit, Pares Balta, Španělsko

Všichni hosté kteří si zakoupí naše festivalové menu, budou zařazeni do slosování o jednu noc se snídaní pro dvě osoby v prezidentském apartmá The Grand Mark Hotelu v hodnotě 5 000 €.
Levitate Restaurant (Praha) 479 0 • K degustaci podáváme 3 amuse bouche – náhled na 3 koncepty restaurace:
1) Kimči / Sezam/ Bylinky
2) Křepelčí vejce / Popel
3) Šnek / Shiso / Cibule

Vinné párování:
• 1. chod (mango papája)
• 2. chod (kreveta): Littorine IGP, Domaine Haut Marin, Cȏtes de Gascogne
• 3. chod (kachna): Merlot & Cabernet Franc, François Thienpont, Bordeaux

Před dezertem – batáty / karamel
Čtvrtý chod / dezert – sýrový krém / matcha / jedlé 23 karátové zlato
Exotické ovoce
Lobster Atmosphere (Olomouc) 145 0  
Marriott hotel, Midtown Grill (Praha) 1 450 0 • Pro všechny hosty s tříchodovým menu je jako dárek připravený amuche-bouche: mušle s řasou a krém s moringou; dezert: datlový koláč s Acaí a omáčkou Goji s kávou
• Zároveň budou hosté zařazeni do slosování o jednu noc v prezidentském apartmá Hotelu Marriott se snídaní a večeři pro dvě osoby ve stylu Humr a Steak v celkové hodnotě 27 400 Kč
• Nabízená vína: bílé – Chardonay, červené – Cabernet Sauvignon oboje vyrobené ve šlechtitelské vinařské stanici Velké Pavlovice
• Možnost zakoupení uvítacího přípitku za sníženou cenu z našeho Bourbon baru – od známého barmana Tomáše Toky
Medité (Mariánské Lázně) 64 0 • K tříchodovému menu podáváme dezert: Tarta de manzana (jablečný koláč)
Mercure Ostrava Center, Winestone (Ostrava) 224 0 • Amuse-bouche
Miura hotel (Čeladná) 229 0 • Amuse-bouche: Bonbon z amura s krémem
Miyabi (Praha) 522 0 MIMOŘÁDNÉ KOMENTOVANÉ FESTIVALOVÉ PONDĚLKY –
15., 22., 29. LEDNA A 5. ÚNORA

NOVÉ TERMÍNY – 19. a 26. ÚNORA !

Vždy od 19:00 hod Vás provede večerem majitelka restaurace Darja Kawasumi,
přiblíží zajímavý obraz Japonska a doplní tak zážitek z autentického japonského jídla.

Podávané nápoje v rámci degustace:
• JAPONSKÉ RÝŽOVÉ VÍNO SAKE – 0,125 L
• JAPONSKÉ PIVO ASAHI 0,33 LÁHEV

Pro více informací o nabízených degustacích navštivte naše stránka na
https://www.miyabi.cz/cs/post/Grand+restaurant+festival+2018
Mlýnec (Praha) 378 0  
Myslivna penzion (Velký Újezd) 89 0 • Při objednání tříchodové degustace nabízíme ubytování pro 2 osoby za 550, -
Nautilus hotel, Goldie (Tábor) 256 0 • Amuse-bouche, návštěva kuchyně, naše pečivo s máslem
• Podávaná vína:
Ryzlink Vlašský 2016, Volaří
Chateau Clou du Pin Premium 2015

• Ubytování v rámci GRF 2100 Kč/ DBL Comfort se snídaní – rezervace na e-mailu
Nebespán boutique hotel (Kašperské Hory) 46 0 • Pro všechny hosty s dvou- či tříchodovým menu navíc sklenka lahodného domácího vaječného likéru jako sladká tečka.
• V pátek 24. 2. živá hudba Five rivers blues band.
• Možnost ubytování v rámci GRF – k luxusnímu pokoji se snídaní na 2 noci láhev vína zdarma – rezervace na e-mailu
Nostress (Praha) 293 0  
Ostrov hotel (Tisá) 38 0
Panorama (Velké Meziříčí) 44 0 • Amuse-bouche: Bílé gaspacho
Park Inn by Radisson Hotel Ostrava, Bamboo (Ostrava) 260 0 • Amuse-bouche
Pastař (Praha) 28 0
PI.JEZ.PI (Plzeň) 88 0
Pohostinec Monarch (Praha) 269 0 Párování:
• předkrm: Piálek & Jäger, Veltlínské zelené VOC 2014
• hlavní jídlo: Trpělka-Oulehla, Frankovka, zemské 2015
• digestiv: Baron Hildprandt, Zralá hruška
Pot-au-feu (Praha) 617 0 • Amuse-bouche a couvert je součástí degustace
Promenáda (Karlovy Vary) 183 0
Quisisana Palace (Karlovy Vary) 144 0 • Amuse-bouche
Rekovice restaurace & lesní hotel (Trojanovice) 137 0 • Amuse-bouche: lanýžové máslo s domácím pečivem
• Jídla budou párována s víny z vinařství Ampelos
Ristorante Piazza (Brno) 240 0 • K tříchodové degustaci budeme podávat amuse-bouche

Podávaná vína:
Předkrm – Chardonnay 2016 IGT, Vivolo di Sasso, Veneto
Hlavní chod – Rosso Puglia 2016 IGT MAGNUM, Tinazzi, Puglia
Sepetná hotel (Ostravice) 4 0 • 10% sleva na ubytování v den konzumace festivalového menu
Spices Restaurant and Bar, Mandarin Oriental (Praha) 1 370 0  
Terasa U Zlaté studně (Praha) 671 0 • výběr domácího pečiva
• amuse-bouche
• párování s víny
Tiburón (Pardubice) 115 0 • Podávané víno: bílé, portugalské, Porca de Murca branco
Tusculum (Karlovy Vary) 143 0 • Amuse-bouche
U Emy Destinnové (Praha) 1 348 0 • Amuse-bouche: Carpaccio z divočáka s mátou, tymiánovým olejem, havajskou mořskou solí a kozím sýrem
• Dárek – nápoj Cesta růže: 40ml Opihr Spiced Gin, 20ml Rose liqueur, 20ml Bezový Cordial, 80ml Prosecco
• Od pondělí do pátku v 11.30 hod - zdarma dezert citrusovo-vanilková panna cotta se sorbetem z espressa
• Piano hudba středa, čtvrtek, pátek vždy od 19.00-22.00 hod
• 5 chodové degustační menu s párováním vína v hodnotě 5000,- Kč - pro 3 vítěze + jejich partnery - je třeba se registrovat v restauraci a odevzdat vizitku nebo jméno s emailovou adressou.
U Labutě (Přerov) 285 0 • K tříchodové degustaci je navíc amuse-bouche Gratinované cherry rajče plněné šneky na červeném víně a každý chod je nakombinován s víny
U Malířů 1543 (Praha) 1 142 0 • Amuse-bouche
• Párování s víny v lahvích Magnum 1,5 litru
• Dárek při odchodu
U Starýho Billa (Brno) 349 0 • Amuse-bouche - foto zde
• Párování s víny z Rodinného vinařství Vican:
Carpaccio: Ryzlink rýnský 2016 ps suché
Víno slámové barvy s vyšší viskozitou. Vůně je velmi bohatá se znatelnými tóny sušeného zahradního ovoce, chuť je pikantní s tóny sadového ovoce a výrazné minerality.
Flank: Cabernet Sauvignon kvevri suché
Pomleté hrozny zrály šest měsíců v hliněných amforách . Víno není filtrované ani čiřené a je lahvované s minimálním množstvím síry. Vína vynikají přirozeností a naturálním projevem plným ušlechtilých taninů.
Kotleta. Frankovka pozdní sběr 2016 suché
Víno rubínové barvy s výraznou vůní dřeva, skořice a nádechem vanilky. Ovocná chuť doplněná o tóny čokolády, kávy a sladkého koření.
U Tiskárny (Opava) 140 0 • Amuse-bouche: Špenátové smoothie
V Zahradě (Praha) 0 0
V Zátiší (Praha) 484 0  
Valdštejn (Liberec) 100 0 • Dezert při objednání celého tříchodového menu v podobě čerstvě upečeného moučníku, vyrobeného dezertu či domácí zmrzlinový sorbet. Každý den čerstvá a nová nabídka
Valoria (Brno) 672 0 Pokud si host objedná tříchodovou degustaci, jako dárek dostane degustaci pětichodovou. Budeme tedy servírovat:
• Hovězí carpaccio s ragú z hřibů a květáku
• Pikantní thajskou polévku s krevetou a hlívou ústřičnou
• Losos teriyaki a rýžové nudle s Pak Choi salátem
• Zauzená kachní prsa s praženými kroupami s hřiby
a na závěr jako dezert:
• Karamelovou panna cottu, butterscotch, vlašský ořech
Větruše (Ústí nad Labem) 173 0  
Villa Richter (Praha) 1 240 0 • Amuse-bouche
Zámek Liblice (Byšice) 103 0 • Podávané nápoje: vína z Mělníka a Velkých Žernosek nebo pivo z Lobečského pivovaru
Zámek Ratměřice, Sequoia (Ratměřice) 0 0


 
Popíjej staré víno, chceš-li vesele stárnout.
Latinské přísloví
Top