Do Vánoc zbývá 7 dní

Obsazenost restaurací


Pokud Vám systém nenabízí žádné datum, ale v tabulce vidíte ještě volná místa, tak se bohužel jedná o místa pro 1 osobu v různé dny a časy.
 
Restaurace Počet obsazených míst Počet volných míst Něco navíc/info
Agarden restaurant (Boseň) 27 2 183
Angus Steak House (Plzeň) 38 474 • Ke každému menu podáváme teplý zázvorový čaj
• K tříchodovému menu podáváme navíc křupavou limetkovou sušenku s mousse z bílé čokolády a rakytníkovým coulis
Angusfarm (Nepomuk) 17 647
Aquarium (Hradec Králové) 52 2 848 • Ke každému tříchodovému menu dezert zdarma
Aquarius Restaurant (Praha) 374 610 • Ke tříchodovéme menu amuse-bouche
Asian Temple (Praha) 396 944 • U tříchodového menu servírujeme navíc indonéskou kuřecí polévku Soto ayam
• Ochutnávka: sushi maki
Augustine Restaurant (Praha) 504 112 • Amuse-bouche ke každému tříchodovému menu
Augustiniánský dům, Symfonie (Luhačovice) 20 600 • Amuse-bouche budeme servírovat dle aktuální nabídky sezónních surovin
• Jednotlivé chody budou snoubeny s přívlastkovými moravskými víny
Aureole Fusion Restaurant & Lounge (Praha) 501 318 • Amuse Bouche: Kukuřičný krém, humrová esence a koriandr
Babiččina zahrada (Průhonice) 198 518 • Domácí chléb a škvarková pomazánka, plněná buchta a bylinky z naší zahrady pro dobrou náladu
Balu Kitchen (Praha) 93 1 491
Bellevue (Praha) 521 11  
Best Western hotel Vista, Buena Vista (Ostrava) 79 1 295 • Amouse-bouche
Bianco e Nero (Praha) 61 995 • Amuse-bouche: Chef sellection
Bílá kráva (Praha) 511 125 • Podáváme 4chodové menu
• Předkrmy doprovodí Argentinské bílé víno Torontes, k hlavnímu chodu budeme podávat francouzské víno Cabernet sauvignon Pech Notre Dame
Bílý mlýn (Liberec) 31 1 345 • Voucher na 20% slevu na ubytování v našem penzionu Bilý Mlýn
Bistrot de Papa (Horní Dubenky) 50 682
Black Horse (Liberec) 22 2 646 • Medovina od místního včelaře, opražené dýňové seminko
Blue Wagon (Praha) 162 338 • Amuse-bouche
• Sklenička dezertního vína J. Šamšula, 2016
Bonté (Pardubice) 61 1 831 • Amuse-bouche pro všechy hosty
• K dvou- a tříchodovému menu dezert: Perníkový koláč s hruškami, makovou zmrzlinou a krémem z černého piva
Cafe de Paris (Praha) 66 2 689

• Ke každému chodu sklenička francouzského vína a dezert dle nabídky

Chateau Mcely, Piano Nobile (Mcely) 440 2 160 • Amuse-bouche: Krevetový bisque s koňakem
Corinthia Hotel Prague, The Grill (Praha) 154 1 106  
Dvůr Hoffmeister (Číčovice) 14 1 418
El Cid, Bar de Tapas (Plzeň) 24 1 236 • Ke tříchodovému menu jako dárek od nás dostanete buď výběr francouzských sýrů s fíkovým chutney, nebo náš vyhlášený čokoládový fondant s ostružinovou omáčkou na červeném víně
El Emir (Praha) 175 1 849 • Naše menu vhodně doplní Francouzský Savignon blanc z Bordeaux z vinařství Chateau de Barail ročník 2015 a libanonské červené víno z údolí Bekaá, Ksara de Alphonse 2014
Etnosvět (Praha) 18 1 322 • Amuse-bouche
• Podávaná vína: Müller Thurgau, kabinetní víno / Rulandské modré, jakostní víno
Farm Table (Klecany) 45 1 275 • Amuse-bouche: Chuťovka s Gruyere a houbami
• Mezichod mezi předkrmem a hlavním jídlem: Hrušková granita se zázvorem
Forhaus wine & restaurant (Brno) 10 950 • Amuse-bouche pro všechny hosty
• K dvou a tříchodovému menu navíc dezert: Perle tapioca, švestka, vlašský ořech, chia semínka a horká čokoláda
Four Seasons hotel, CottoCrudo (Praha) 800 638 • Amuse-bouche: Kozí sýr a salát z červené řepy s dýňovým pyré a uzenými vlašskými ořechy
Francouzská restaurace Art Nouveau (Praha) 2 315 2 263 • Amouse-bouche: Foie gras pěna, marmeláda z jablek Granny Smith
• Mezichod podávaný u tříchodového menu: Humrový bisque s marinovaným celerem a máslovými krutóny
• Tipovací soutěž o ceny pro hosty GRF v naší restauraci:
   1. místo: MOSER CHEFS MENU PRO DVĚ OSOBY + 2 VSTUPENKY NA KONCERT V OD
   2. místo: TÉMATICKÝ BRUNCH PRO DVĚ OSOBY + 2 VSTUPENKY NA KONCERT V OD
   3. místo: POLEDNÍ MENU + 2 VSTUPENKY NA KONCERT V OD
Fresh & Fat bistro (Praha) 20 3 924 • Amuse-bouche: pastrami na rukolovém salátku
Genius Loci (Žebrák) 32 180 • Jako obvykle podáváme pětichodové menu včetně degustačních porcí vín pečlivě vybraných ke každému chodu.
Gourmet Pauza (Praha) 38 818
Gourmet Restaurant, Villa Patriot (Mariánské Lázně) 4 1 524
Holiday Inn Brno, Prominent (Brno) 121 2 873 K tříchodové degustaci obdrží hosté 3 chody navíc:
• Jemná crêpe plněná marinovaným lososem a crème fraîche
• Krémová polévka z čerstvých paprik se zakysanou smetanou
• Domácí medovník s malinovou zmrzlinou a omáčkou z vaječného likéru
Horizont hotel (Pec pod Sněžkou) 0 540 • Domácí pomazánka a čerstvé pečivo ke každému menu
• Součástí menu je zdarma káva nebo čaj, voda s mátou a citronem, jako digestiv hruškovice nebo malinovice ze zralého ovoce

• Podávaná vína: Ryzlink rýnský, Svatovavřinecké rosé nebo Dornfelder z Chateau Valtice
Imperial hotel Ostrava, La Brasserie (Ostrava) 45 487 • Amuse-bouche: Orange tonic
InterContinental hotel, Zlatá Praha (Praha) 300 0 • Amuse-bouche
• Nabízená vína:
Předkrm: Pinot Noir rosé, Trávníček & Kořínek, Česká Republika
Hlavní chod: Merlot Special Cuvée, Colchagua Valley, Montes, Chile
Dezert: Pálava, Perná, Volařík, Česká Republika
Jan Maria (Ostrava) 31 470
Jítrava Apartmán hotel (Jítrava) 12 1 934 • Amuse-bouche: kančí škvarková pomazánka, toast z podmáslového chleba, česnekové výhonky
Kobe Steak Grill Sushi (Praha) 232 1 118
Konfit (Brno) 52 1 363 • Amouse-bouche: domácí pečivo, višňový parfait, granátové jablko, čokoláda
La Bouchée (Brno) 43 1 977
Lanterna Spa hotel, Vyhlídka (Velké Karlovice) 14 1 216  
Le Grill, The Grand Mark Hotel (Praha) 465 2 875 • Amuse-bouche: Foie Gras cappuccino / třešně / dukátová buchtička
• Tvarohová zmrzlina se sušenými meruňkami / vanilkový parfém

Vinný doprovod
• Bílé víno : Organic Farming Wine - Blanc de Pacs, Pares Balta, Španělsko
• Červené víno : Organic Farming Wine - Mas Petit, Pares Balta, Španělsko

Všichni hosté kteří si zakoupí naše festivalové menu, budou zařazeni do slosování o jednu noc se snídaní pro dvě osoby v prezidentském apartmá The Grand Mark Hotelu v hodnotě 5 000 €.
Le Terroir (Praha) 288 2 088 • Amuse bouche
• Dvě sklenky vína/piva
Levitate Restaurant (Praha) 244 256 • 3x Amuse bouche + dezert : 1. Kimči / Sezam/ Bylinky 2. Křepelčí vejce / Popel 3. Šnek / Shiso / Cibule ** Dezert - Exotické ovoce
Lobster Atmosphere (Olomouc) 12 684  
Marriott hotel, Midtown Grill (Praha) 565 2 495 • Pro všechny hosty s tříchodovým menu je jako dárek připravený amuche-bouche: račí ocásky a krém s Moringou; dezert: datlový koláč s Acaí a omáčkou Goji s kávou
• Zároveň budou hosté zařazeni do slosování o jednu noc v prezidentském apartmá Hotelu Marriott se snídaní a večeři pro dvě osoby ve stylu Humr a Steak v celkové hodnotě 27 400 Kč
• Nabízená vína: bílé – Chardonay, červené – Cabernet Sauvignon oboje vyrobené ve šlechtitelské vinařské stanici Velké Pavlovice
• Možnost zakoupení uvítacího přípitku za sníženou cenu z našeho Bourbon baru – od známého barmana Tomáše Toky
Medité (Mariánské Lázně) 11 583

• K tříchodovému menu podáváme dezert: Tarta de manzana (jablečný koláč)

Mercure Ostrava Center, Janak restaurant & bar (Ostrava) 14 466 • Amuse-bouche
Mirellie (Praha) 19 1 985  
Miura hotel (Čeladná) 43 857 • Amuse-bouche: Bonbon z amura s krémem
Miyabi (Praha) 309 333 MIMOŘÁDNÉ KOMENTOVANÉ FESTIVALOVÉ PONDĚLKY –
15., 22., 29. LEDNA A 5. ÚNORA

NOVÉ TERMÍNY – 19. a 26. ÚNORA !

Vždy od 19:00 hod Vás provede večerem majitelka restaurace Darja Kawasumi,
přiblíží zajímavý obraz Japonska a doplní tak zážitek z autentického japonského jídla.

Podávané nápoje v rámci degustace:
• JAPONSKÉ RÝŽOVÉ VÍNO SAKE – 0,125 L
• JAPONSKÉ PIVO ASAHI 0,33 LÁHEV

Pro více informací o nabízených degustacích navštivte naše stránka na
https://www.miyabi.cz/cs/post/Grand+restaurant+festival+2018
Mlýnec (Praha) 380 1
Myslivna penzion (Velký Újezd) 8 1 675 • Při objednání tříchodové degustace nabízíme ubytování pro 2 osoby za 550, -
Nautilus hotel, Goldie (Tábor) 77 1 703 • Amuse-bouche, návštěva kuchyně, naše pečivo s máslem
• Podávaná vína:
Ryzlink Vlašský 2016, Volaří
Chateau Clou du Pin Premium 2015

• Ubytování v rámci GRF 2100 Kč/ DBL Comfort se snídaní – rezervace na e-mailu
Nebespán boutique hotel (Kašperské Hory) 14 544 • Pro všechny hosty s dvou- či tříchodovým menu navíc sklenka lahodného domácího vaječného likéru jako sladká tečka.
• V pátek 24. 2. živá hudba Five rivers blues band.
• Možnost ubytování v rámci GRF – k luxusnímu pokoji se snídaní na 2 noci láhev vína zdarma – rezervace na e-mailu
Nostress (Praha) 87 2 513  
Ostrov hotel (Tisá) 2 2 158
Panorama (Velké Meziříčí) 2 985 • Amuse-bouche: Bílé gaspacho
Park Inn by Radisson Hotel Ostrava, Bamboo (Ostrava) 40 630 • Amuse-bouche
Passage, Wine & Dine (Praha) 24 1 956 Podávaná vína:
• bílé víno k předkrmu: Chardonay, Philippe Curial, Bourgogne
• červené víno k hlavnímu chodu: Le Pigeoulet, Selon Frederic&Daniel Brunier, Rhone
Pastař (Praha) 5 513
PI.JEZ.PI (Plzeň) 18 544
Pohostinec Monarch (Praha) 80 2 616 Párování:
• předkrm: Piálek & Jäger, Veltlínské zelené VOC 2014
• hlavní jídlo: Trpělka-Oulehla, Frankovka, zemské 2015
• digestiv: Baron Hildprandt, Zralá hruška
Pot-au-feu (Praha) 363 517 • Amuse-bouche a couvert je součástí degustace
Promenáda (Karlovy Vary) 55 361
Quisisana Palace (Karlovy Vary) 24 696 • Amuse-bouche
Rekovice restaurace & lesní hotel (Trojanovice) 6 1 954 Amuse-bouche: lanýžové máslo s domácím pečivem, jídla budou párována s víny z vinařství Ampelos
Ristorante Piazza (Brno) 53 1 343 • K tříchodové degustaci budeme podávat amuse-bouche

Podávaná vína:
Předkrm – Chardonnay 2016 IGT, Vivolo di Sasso, Veneto
Hlavní chod – Rosso Puglia 2016 IGT MAGNUM, Tinazzi, Puglia
Satuy (Praha) 77 3 043 • Pozornost podniku: amuse-bouche
• Podávané nápoje: Sklenka červeného vína 0, 1dcl / Cejlonský čaj
Sepetná hotel (Ostravice) 2 662 • 10% sleva na ubytování v den konzumace festivalového menu
Spices Restaurant and Bar, Mandarin Oriental (Praha) 1 030 860  
Terasa U Zlaté studně (Praha) 661 4 • výběr domácího pečiva
• amuse-bouche
• párování s víny
Tiburón (Pardubice) 18 1 902 • Podávané víno: bílé, portugalské, Porca de Murca branco
Tusculum (Karlovy Vary) 16 1 902 • Amuse-bouche
U Emy Destinnové (Praha) 433 3 362 • Amuse-bouche: Carpaccio z divočáka s mátou, tymiánovým olejem, havajskou mořskou solí a kozím sýrem
• Dárek – nápoj Cesta růže: 40ml Opihr Spiced Gin, 20ml Rose liqueur, 20ml Bezový Cordial, 80ml Prosecco
• Od pondělí do pátku v 11.30 hod - zdarma dezert citrusovo-vanilková panna cotta se sorbetem z espressa
• Piano hudba středa, čtvrtek, pátek vždy od 19.00-22.00 hod
• 5 chodové degustační menu s párováním vína v hodnotě 5000,- Kč - pro 3 vítěze + jejich partnery - je třeba se registrovat v restauraci a odevzdat vizitku nebo jméno s emailovou adressou.
U Labutě (Přerov) 26 2 384 • K tříchodové degustaci amuse-bouche: Gratinované cherry rajče se šneky
U Malířů 1543 (Praha) 675 1 605 • Amuse-bouche
• Párování s víny v lahvích Magnum 1,5 litru
• Dárek při odchodu
U Starýho Billa (Brno) 51 1 553 • Amuse-bouche
• Párování s víny
U Tiskárny (Opava) 10 2 775 • Amuse-bouche: Špenátové smoothie
V Zátiší (Praha) 203 2 295  
Valdštejn (Liberec) 13 1 477 • Dezert při objednání celého tříchodového menu v podobě čerstvě upečeného moučníku, vyrobeného dezertu či domácí zmrzlinový sorbet. Každý den čerstvá a nová nabídka
Valoria (Brno) 237 537 Pokud si host objedná tříchodovou degustaci, jako dárek dostane degustaci pětichodovou. Budeme tedy servírovat:
• Hovězí carpaccio s ragú z hřibů a květáku
• Pikantní thajskou polévku s krevetou a hlívou ústřičnou
• Losos teriyaki a rýžové nudle s Pak Choi salátem
• Zauzená kachní prsa s praženými kroupami s hřiby
a na závěr jako dezert:
• Karamelovou panna cottu, butterscotch, vlašský ořech
Větruše (Ústí nad Labem) 28 480
Villa Richter (Praha) 994 406 • Amuse-bouche
Zámek Liblice (Byšice) 51 1 267 • Podávané nápoje: vína z Mělníka a Velkých Žernosek nebo pivo z Lobečského pivovaru


 
Dobré jídlo je jako dobrý sex – čím více se vám ho dostává, tím více si ho žádáte.
Gael Greenová
Top