Farma ke stolu

  InterContinental Hotel, Zlatá Praha - interiér
Středa 30. 1. 2019, 19h
InterContinental Hotel, Zlatá Praha
Pařížská 30, Praha 1 - Staré Město

 
 
“Farma ke stolu“ aneb Jak mistři zpracují suroviny s jasným životopisem
 
Pavel Maurer zahájí několika zajímavostmi o českých farmách. Ochutnejte 5chodové degustační menu sestavené v duchu filosofie “Farma ke stolu”. Každé sousto, které si vyzkoušíte, pochází z produkce lokálních farmářů a je zpracováno mistry kulinářského umění. Druhá nejlepší restaurace roku podle Maurerova výběru Grand Restaurant 2019 omámí všechny vaše smysly!
 
 
 
Menu
 
Zauzený hovězí tataráček, lanýžový kaviár, dijon, celerová sláma
Frankovka Rosé, Mavín, Martin Pomfy, Slovensko
 
Česká „kulajda“– krém z kopru a brambor, farmářské křepelčí vejce, houby
Chardonnay, Bavory, Gala, Česká republika
 
Filet z lososovitého pstruha, celerové rizoto, fenykl, omáčka Beurre Blanc
Sauvignon Blanc, Čejkovice, Veverka, Česká republika
 
Hřbet ze Sika jelena, dýňové pyré, brusinky, kaštany, jus s příchutí perníku
Cabernet Sauvignon, Mavín, Martin Pomfy, Slovensko
 
Babiččiny bramborové noky, švestkové čatní, maková zmrzlina
Pálava, Březí, Kadrnka, Česká republika
 

 
 

CENA ZA FARMU KE STOLU 

2.390,- Kč vč. DPH
(zahrnuje výše uvedené menu a nápoje)


   
InterContinental Hotel, Zlatá Praha - noční výhled   InterContinental Hotel, Zlatá Praha - tataráček
     
InterContinental Hotel, Zlatá Praha - losos   InterContinental Hotel, Zlatá Praha - přípitek


 
Až budou obsluhovat roboti, bude vhodné je na chvíli vypnout.
Anonym
Top
English