Farma ke stolu

  InterContinental Hotel, Zlatá Praha - panorama
Středa 30. 1. 2019, 19h
InterContinental Hotel, Zlatá Praha
Pařížská 30, Praha 1 - Staré Město


“Farma ke stolu“ aneb Jak mistři zpracují suroviny s jasným životopisem
 
Pavel Maurer zahájí několika zajímavostmi o českých farmách. Ochutnejte 5chodové degustační menu sestavené v duchu filosofie “Farma ke stolu”. Každé sousto, které si vyzkoušíte, pochází z produkce lokálních farmářů a je zpracováno mistry kulinářského umění. Druhá nejlepší restaurace roku podle Maurerova výběru Grand Restaurant 2019 omámí všechny vaše smysly!
 

Menu
 
Zauzený hovězí tataráček, lanýžový kaviár, dijon, celerová sláma
 
Česká „kulajda“– krém z kopru a brambor, farmářské křepelčí vejce, houby
 
Filet z lososovitého pstruha, celerové rizoto, fenykl, omáčka Beurre Blanc
 
Hřbet ze Sika jelena, dýňové pyré, brusinky, kaštany, jus s příchutí perníku
 
Babiččiny bramborové noky, švestkové čatní, maková zmrzlina
 

 
 

CENA ZA FARMU KE STOLU 

2.390,- Kč vč. DPH
(zahrnuje výše uvedené menu a nápoje)

 
   


   
   
InterContinental Hotel, Zlatá Praha - interiér   InterContinental Hotel, Zlatá Praha - ryby


 
Dobré jídlo je jako dobrý sex – čím více se vám ho dostává, tím více si ho žádáte.
Gael Greenová
Top
English