Galerie 2013 - Mňam vlak do Brna

MňamVlak z Prahy do Brna vyjel 16. února 2013

Jednodenní gastronomická „expedice“ se zahajovacím přípitkem - pivní sekt ŠAMPS a ochutnávkou farmářského menu již ve vlaku pod vedením slavného šéfkuchaře Jiřího Krále. Návštěva nejlepších restaurací Brna s procházkou přes historické centrum... a překvapení!

Restaurace na kolejích + Pavillon + Borgo Agnese + Koishi fish & sushi

Vše připraveno
Úvodní slovo Pavla Maurera
Po prvním chodu se jen zaprášilo
Představení chefa Jiřího Krále
Boršť
Pečená žebra
Sladká tečka
Odborný popis toho, z čeho se vařilo
Příjezd na hl. nádraží v Brně
Pavel Maurer a šéfkuchaři
Procházka přes centrum
Pavillon
Zimní stadion hned vedle restaurace
Zasedací pořádek
První chod pro naladění chuťových buněk
Zweigeltrebe 2011, vinařství U Kostela
Druhý chod
Šéfkuchař Kaplan, paní majitelka a Pavel Maurer
Závěrečný desert
Vinný sklep Pavillonu
Kontroverzní brněnský orloj
Brněnský drak :)
Další restaurace před námi
V Borgo Agnese mají pravidelné prodejní výstavy
Amuse-bouche I
Amuse-bouche II
Z domácí pekárny
Předkrm v podobě carpaccia
Vegetariánská verze předkrmu
Dlouhý stůl
Hlavní chod
Toto mají v nabídce také
Skutečně široká nabídka
Vinný sklep
Nesmí chybět ani král všech šampaňských
Návštěva kuchyně
Už jsme v Koishi
Rybí interiér
Majitelé
Přivítání 'po moravsku'
První chod
Něco sladkého na závěr
A hurá do vinotéky Petit Cru (součástí Koishi)
Někteří účastníci si museli na pana majitele i sáhnout
Večerní Brno
Závěrečné foto některých z účastníků



 
Apetit je hlad v luxusním vydání.
Anita Danielová
Top
English