Do Vánoc zbývá 8 dní

Galerie 2016 - Rodina gastronautů

Mňam Procházka Rodina gastronautů - program
Přivítání šéfkuchařem Markem Fichtnerem (Augustine)
Rodiny gastronautů v Augustine
Předkrm z foie gras (Augustine)
Morčák evropský (mořský vlk), lanýžová emulze, drobenka ze slaniny, liškové pyré, pórek (Augustine)
Malí gastronauté se více než na jídlo těšily na workshop s Markem Fichtnerem (Augustine)
Telecí lýtko, Zweigeltrebe, uzená cibule, růžičková kapusta, konfitovaná brambora (Augustine)
Hotovo!
Přípava na workshop s Markem Fichtnerem (Augustine)
V kompletní výzbroji na workshop
Důkladné přípravy na workshop
Šéfkuchař Marek Fichtner s cukrářkou Jaruškou učí malé gastronauty zdobit dortíky
Workshop - trocha teorie na začátek (Marek Fichtner, Augustine)
Odvážně do zdobení!
První výtvory
Dortíky z dětských ruček
Sladká tečka v mnoha pojetích
I předzvěst jara
Dílna zdobení dortíků
Zimní inspirace
Po nazdobení společná ochutnávka s rodiči a prarodiči
Domácí bramborové gnocchi, máslo s bílými lanýži, restované lesní houby (Aria, Coda)
Domácí bramborové gnocchi, máslo s bílými lanýži, restované lesní houby (Aria, Coda)
Degustace dospělých gastronautů v Codě, hotel Aria
Jelení hřbet, brusinková omáčka, černý kořen, marinovaná červená řepa, kakaové boby (Aria, Coda)
Hravá expozice Muzea Karla Zemana
Prohlídka Muzea Karla Zemana
Prohlídka Muzea Karla Zemana
Interaktivní expozice Muzea Karla Zemana
Interaktivní expozice Muzea Karla Zemana
Interaktivní expozice Muzea Karla Zemana
Interaktivní expozice Muzea Karla Zemana
Hra o poklad gastronautů (Muzeum Karla Zemana)
Projížďka lodí po Čertovce a Vltavě
Karlův most z lodi gastronautů
Plavba gastronautů
Projekce filmů z animační dílny v Muzeu Karla Zemana
Projekce filmů z animační dílny v Muzeu Karla Zemana
Projekce filmů z animační dílny v Muzeu Karla Zemana
Zakončení Mňam Procházky v romantických kulisách zasněžené Prahy

  


 
Dobré jídlo je jako dobrý sex – čím více se vám ho dostává, tím více si ho žádáte.
Gael Greenová
Top