P Ř E D P R O D E J   Z A Č Í N Á   1.   P R O S I N C E   2 0 1 8

Galerie 2016 - Úvodní galavečeře

Úvodní Galavečeře GRF 2016
Úvodní Galavečeře GRF 2016
Úvodní Galavečeře GRF 2016
Úvodní Galavečeře GRF 2016
Úvodní Galavečeře GRF 2016
Úvodní Galavečeře GRF 2016 - Smažená slupka z topinamburu, polévka z kuřecích kostí a jelítko s jablečnými odkrojky
Úvodní Galavečeře GRF 2016 - Red mullet na másle, omáčka z humřích skořápek, fenykl
Úvodní Galavečeře GRF 2016 - „Gilauti“ koláčky z odřezků zeleniny, cibulové kroužky, koriandrovo-mátová majonéza
Úvodní Galavečeře GRF 2016 - Pošírované vejce, bouillabaisse z rybích kostí
Úvodní Galavečeře GRF 2016 - Maso z jehněčích kostí, kapusta, libeček
Úvodní Galavečeře GRF 2016 - Filet z candáta, zázvorovo-česneková krusta, mash z bramborových slupek
Úvodní Galavečeře GRF 2016 - Volská oháňka, kořenová zelenina
Úvodní Galavečeře GRF 2016 - Hrušková žemlovka z tvrdého pečiva, pěna z černého piva, perník
Úvodní Galavečeře GRF 2016 - Jogurtový cheesecake s okrojky ovoce
Úvodní Galavečeře GRF 2016
Úvodní Galavečeře GRF 2016
Úvodní Galavečeře GRF 2016


 
S láskou je tomu jako s jídlem - když má člověk velké oči, pustí se do toho, ale dlouho nevydrží.
Antoine-Francois Callet
Top