O festivalu

Vynikající pokrmy v těch nejlepších restauracích po celé České republice za zvýhodněné festivalové ceny!


Jubilejní X. ročník Grand Restaurant Festivalu probíhá 15.1. - 28. 2. 2019. Téma největšího zimního food festivalu naší země bude zasvěceno velikánovi světového umění a vědy - Leonardu da Vinci! TOP šéfkuchaři z 91 exkluzivních restaurací ČR podle Maurerova výběru Grand Restaurant připraví speciální degustační menu s hlavním mottem:
 
“Chuť da Vinci”
 
 
V roce 2019 uplyne 500 let od odchodu božského Leonarda z našeho světa. Zanechal za sebou neuvěřitelně rozsáhý odkaz: Mona Lisa a Poslední večeře, jedny z nejslavnějších uměleckých děl na světě, vynalezl například ponorku, vrtačku, helikoptéru, padák, obrněný tank, struhadlo na česnek či prostý ubrousek, zajímal se o medicínu, astronomii a neméně také o gastronomii. Definoval dokonce zásady slavnostního stolování! Festivalové pokrmy budou inspirovány da Vinciho dílem, ale i renesanční, italskou a českou kuchyní, Milánem či Florencií.
Vitruviánský muž
 

FESTIVALOVÉ MENU:

  
V rámci festivalu jsou nabízeny tyto druhy ochutnávek
(každá pouze pro 1 osobu):
Cena :
Základní ochutnávka Zakladni ochutnavka 1 jídlo dle výběru
+ 1 nápoj (voda nebo sklenka vína nebo sklenka piva)

250 Kč
 
Dvouchodová degustace    
Dvouchodova degustace 2 jídla dle výběru
+ 1 sklenka vína nebo 1 sklenka piva
+ 1 lahev přírodní vody

500 Kč
 
Tříchodová degustace Trichodova degustace  3 festivalová jídla
+ 2 sklenky vína nebo 2 sklenky piva
+ 1 lahev přírodní vody

600 Kč
 
 
Všechny ceny jsou uváděny jako ceny s DPH. Lahví vody se rozumí minimální množství 0,33 l. Sklenicí vína se rozumí minimální množství 0,125 l bílého nebo červeného vína. Sklenicí piva se rozumí minimální množství 0,3 l.
 

 
 



 
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy!
Francouzské přísloví
Top
English