Atelier Cocktail Bar & Bistro

Atelier Cocktail Bar & Bistro
Zahrádka
Bezbariérová
Se psem
Farmářské produkty
Kobližná 71/2
Brno - Střed
602 00
17–02, út–so
    739 401 086
Zvláštnost:
Jak už napovídá název, jde o neformální a přátelské místo, kde často mění jídelní lístek a vaří z jednoduchých surovin. Můžete se zde zastavit na jeden pokrm, koktejl nebo na celé menu. Večer to tu žije a šampaňské teče proudem. Tenhle brněnský trendy podnik vás prostě bude bavit!

Již není volné místo k rezervaci.

Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2019 (23. 1. 2019 22:29:20)

Festivalové menu nás uchvátilo, jídlo bylo skvělé od začátku do konce, vlastně nevím, zda bych mezi chody vybrala favorita. Každopádně kombinace celeru, uzeného tvarohu a capari se ciderem byla neobvyklá a naprosto dokonalá. K Parfaitu z bílého máku a povidlům jsem pila Vejrus coctail, který byl skvělý. Místní párování jídla s koktejly mě osobně hodně baví. Manžel pil předepsaná vína, která byla standardní kvality. Interier zajímavý, pro mě poněkud chladno, škoda.
 

Rem

Connoisseur

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (17. 1. 2019 16:03:07)

Interier působí příjemně. Byl jsem usazen na baru což na jednu stranu bylo super, že jsem viděl přímo na zrod díla, bohužel hned vedle byl výdejní pult tak se vedle mne ochomýtal servis. Co mne zarazilo bylo, že po dopití bílého vína k předkrmu mi bylo k hlavnímu chodu nalito červené víno do stejné sklenice. Netuším zda je to úplně běžné, nejsem tak znalý vinař, s tímto jsem se setkal poprvé. Krom zmíněného nebylo co vytknout. Restauraci navštívím i mimo festival, a uvidíme jak zapůsobí :)
 

Rem

Connoisseur

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (17. 1. 2019 15:56:05)

První letošní návštěva festivalu v Atelieru. Restaurace se festivalu účastní poprvé, a tak jsem byl zvědav. Při čtení předkrmu se mi ježily chlupy, nejsem milovník celeru ani tvarohu. Ovšem kombinace celeru, uzeného tvarohu a cideru byla skvělá. Celé to doplněno kapary, no předkrm mi velmi chutnal. Hlavní chod, vepřové koleno bylo dobré, šťavnaté, s kůrčičkou, doplněné kyselejším salátkem. Hlavní chod byl dobrý. Parfait z bílého máku jako dezert, byl naprostý luxus. K tomu povidla, prostě boží!
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Kdo chce dobře jíst, nesmí urazit kuchaře.
Čínské přísloví
Top
English