Augustine Restaurant

Augustine Restaurant
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
TOP100
Letenská 12
Praha 1 - Malá Strana
118 00
6.30–23, po–pá, 7–23, so–ne
    266 112 280
Zvláštnost:
Citlivě renovované prostory Augustiniánského kláštera nabízejí soukromí i nevtíravý luxus v restauraci, baru, atriu i přilehlých dalších prostorách schoulených v tomto tajemném skvostu Malé Strany. Pokrmy jsou kreativní, sezonní a čerstvé. Mají i vlastní pivo!

Již není volné místo k rezervaci.

Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2019 (20. 2. 2019 09:17:02)

Úžasný zážitek gurmánský i kulturní a historický :-)! děkujeme moc! Jídlo výborné, krásně naaranžované a prezentované zkušenou obsluhou. Moc jsme si pochutnali a užili si to, doporučuji!
 

Grand Restaurant Festival 2019 (19. 2. 2019 15:02:26)

Velká poklona šéfkuchaři i obsluze! Krásný zážitek v kouzelném prostředí. Vše na 1+ Opravdu doporučuji.
 

Liz

Foodie

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (15. 2. 2019 17:29:00)

Jedna z nejlepších degustací. TOP! První překvapení tvarohová pěna s bagetkou z brambor těsta, druhé pražma s citronovou pěnou, na salátku z quinoi a ťupkou tahini. Pečený celer, FANTAZIE. Hlavní chod, filet z divočáka, super, jen se mi maso zdálo nepatrně tužší, ale ok, je to zvěřina s kaštanový bisque a klouzky, výborný nápad. Nepečený dýňový dezert, nádhera. Úžasná prezentace jídla. Cena vín, mimo festivalovou nabídku mně ochromila, daly jsme si navíc, ale tam se nulami nešetří...
 

Grand Restaurant Festival 2019 (13. 2. 2019 14:39:07)

Konečně podnik s bezchybným servisem i obsluhou. Velké zklamání předkrm - přesolený vlhký kousek celeru - částečně zachráněný šlehaným sýrem s oříšky. Jinak ostatní jídla na jedničku, zajímavý dezert. Červené víno neoslovilo. (5.2. poledne)
 

Grand Restaurant Festival 2019 (8. 2. 2019 14:20:23)

Vzorná obsluha, amuse bouche se zeleninou a žloutkem zajímavý a dobrý, předkrm celer vynikající, divočák úžasný - ve spojení s čekankou skvělá kombinace, moučník úžasný. Víno bílé vynikající, víno červené lehce kyselejší - prostě moravské:) Prostředí restaurace příjemné. Za nás velká spokojenost.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (7. 2. 2019 10:33:04)

Z mého pohledu není co vytknout. Obsluha vzorná, jídlo vynikající, zvláště celer v solné krustě mile překvapil.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (4. 2. 2019 20:35:03)

Prostředí starobylého klášterního komplexu bylo velmi působivé, atmosféra poklidná, obsluha pozorná. Jídlo zajímavé, ale pro náš vkus (starší manželé) ve srovnání s ostatními degustacemi až na divočáka nepříliš lahodící chuti.Vína naopak příjemně překvapila.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (2. 2. 2019 14:40:46)

Musím pochválit nápaditou kuchyni, přátelský, ale profesionální personál i zajímavé minimalistické prostředí uprostřed Malé Strany. Určitě to nebyla naše poslední návštěva zde, zařadili jsme ji mezi naše osobní TOP 3 luxusní restaurace v Praze.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (31. 1. 2019 23:13:17)

Celer v krustě - skvělý nápad, byl stále lehce křupavý, mléčné oplatky se ale úplně ztratily a jako by tam nebyly. Divočák bez chyby, ale bez fantazie. Klouzky - super nápad a dokonale se hodily. Dezert byl famozní. Obsluha milá a znalá. Interiér jaksi neosobní, lehce neútulný a zřejmě si s ním moc nikdo nelámal hlavu. Vína chápu jako nutný kompromis, abychom se vešli s cenou. Červené bylo slabší a asi by se dalo vybrat lepší v této kategorii. K srdci mi restaurace nepřirostla.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 1. 2019 21:23:59)

Znám tuto restauraci, její výhody i chyby, takže jsem nebyl obzvlášť překvapený. Personál se snaží být profesionální, ale je to občas trochu strojené. Přišel jsem se podívat, jak bude chutnat celer v solné krustě. Musím konstatovat, že je to báječný nápad, o jehož existenci jsem nikdy neslyšel. Husté bramboračce s vejcem 60°C, bramborové bagetce ani divočákovi už mé oslavy nepatří. Ovšem "pan celer" po upečení natenko nakrájený, následně osmažený pro barvu, to bylo mistrovské dílo! Děkuji.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (18. 1. 2019 20:21:51)

Děkujeme šéfkuchaři za úžasný kulinářský zážitek z festivalového menu a milé obsluze za perfektní servis. Určitě to nebyla naše poslední návštěva.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (16. 1. 2019 15:15:29)

Jídlo bylo vinikající. Víno bílé taktéž, červené na Moravě asi málo kdy má tu kvalitu jako např Francouzská. Samostanou kapitolou je obsluha, ta byla naprosto perfektní a velice vlídná i k 1 ročnímu dítěti, což jsme jinde nezažili. Díky
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Apetit je hlad v luxusním vydání.
Anita Danielová
Top
English