Balu Kitchen

Balu Kitchen
Živá hudba
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
TOP100
Pod Krejcárkem 975/2
Praha 3 - Žižkov
130 00
8.30–23.30, po–pá, 9–23.30, so–ne
    725 755 677
Zvláštnost:
Přivítá vás prosvětlený interiér s nečekaným výhledem na „industriální“ Prahu. V chladnějších měsících pak určitě oceníte zimní vyhřívanou terasu. Od středy do soboty vám večery zpříjemní živá klavírní hudba.
Počet osob:
 Vybrat
Datum:
Čas:
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2019 (17. 2. 2019 12:04:22)

Restaurace se nachází v administrativní budově, což bohužel kazí vstup do restaurace. Samotná restaurace je velmi pěkná, obsluha příjemná, jídlo v rámci festivalu velmi chutné a opticky zdařilé. Doporučuji rezervaci po 19. hodině, kdy je v restauraci živý doprovod na klavír. Doporučuji.
 

Jana

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (14. 2. 2019 20:00:01)

Dnes byl krásný slunečný den, tudíž úžasný výhled z této restaurace. Jídlo v rámci GRF nám moc chutnalo. Krásná prezentace dezertu. Výborná káva a víno. Obsluha milá, jen by to chtělo trochu vřelého úsměvu navíc...
 

Grand Restaurant Festival 2019 (12. 2. 2019 09:34:37)

Cesta k restaurací byla trochu bizarní...všude tma ..ale pak i světlo na konci tunelu:), předkrm..výborně ochucené pyré hlavní jídlo...chuťově velmi dobré, malinko studenější, ale to je věc názoru desert...krásný nápad...chvíli jsme s manželem přemýšleli ..jestli je to k jídlu ..probourat se karamelovou sférou k vynikajícímu pistáciovému krému..byl zážitek, na který se nezapomíná bonusem je krásný výhled na prahu z nezvyklého úhlu
 

Grand Restaurant Festival 2019 (4. 2. 2019 08:59:44)

Cesta na parking a poté do restaurace trochu tajenka, ale pak zážitek. Zejména halibud opravdu neměl chybu, karamelová sféra skvělá (ten nápad !). Podávaná vína vynikající. Obsluha perfektní - možná až moc - neškodila by trocha "úsměvu".... 22.1.2019
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 1. 2019 18:16:55)

Trochu detektivkou je nalézt vchod do restaurace. V přízemí je na dveřích napsáno "restaurace", ale je to jen vchod pro personál na kartu. Možná, že by se hodila podtabulka: "vstup do restaurace=výtahem do 6. patra". Jídlo velice dobré, hezky naaranžované. Kdyby nebyl halibut lehce přesolený, tak by byla kuchyň za 1! Obsluha fajn, i kvůli výhledu se vyplatí do Balu vrátit.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (23. 1. 2019 21:29:45)

GRF 2019: Naprosto nás ohromila karamelova sfera s pistaciovou pěnou!!! Wow, tleskame a doporučujeme zaradit do menu.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (21. 1. 2019 16:35:58)

Dne 17.1. jsme s kamarádkou navštívily restauraci v rámci GRF. Rezervace byla na osmou hodinu. Předkrm jsme dostaly až kolem půl deváté. Jelikož v kuchyni stál asi už od osmi, byl studený a chobotnička gumová. Po další půlhodině jsme dostaly hlavní chod. Číšník nám jej přinesl se slovy: Doufám, že to bude teplý… Ano teplé to bylo. Neurazilo, nenadchlo. Lišková omáčka byla lehce přisražená. První podávané víno bylo nevychlazené a hodně sladké, druhé bylo o řád lepší.
 

Martina

Foodie

Grand Restaurant Festival 2019 (21. 1. 2019 16:36:23)

Jako omluvu za studený předkrm jsme při odchodu dostaly láhev vína. Milé gesto, ale do této restaurace nemám důvod se vracet..
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (17. 3. 2018 00:38:04)

Překvápko pro mě: Jsa sám v celé restauraci, ve 14:30 začíná "divadlo". Ubrusy na stoly, čtvrthodinový rachot posouvaných židlí, stolů, cinkání příborů=otravné ve zcela tiché restauraci. Na dotaz, zda čekají zájezd přichází jasná odpověď: Ne, právě chystáme stoly na večer jako každý den. No, snad by to ještě chvilku počkalo, až dojím... Na účet poté čekám po dvojím upozornění přes 20 minut. Návrat neplánuji, snad později, ale to už tu zas možná nebude ten skvělý kuchař.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 3. 2018 12:46:32)

Tohle by mně taky otrávilo Boddie, chápu. Jen nevím jestli Vám tam alespoň chutnalo?
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (17. 3. 2018 00:36:20)

Kreveta fajn, úžasně chutný a čerstvý mangový salátek doplněný zbytečně dočerna ugrilovaným chapadlem chobotnice (hořké). Není toho upraženého zvířátka škoda? Možná, že pan šéfkuchař Michal Beil nebyl přítomen, každopádně čokodortík s mascarpone, borůvkami a maracujou se povedl náramně. Úžasný výhled z prosklené stěny, ovšem ouha, povětšinou na pohrobka socialismu=polorozbořené budovy u nádraží. Časem se zde jistě objeví nádherné výškové budovy.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 3. 2018 12:47:40)

Aha. Už mám odpověď na mou otázku viz.výše :-).
 

Grand Restaurant Festival 2018 (27. 2. 2018 10:30:35)

velka spokojenost s jidle. predevsim jehneci bylo famozni. mila a ochotna obsluha. jen k vyberu cerveneho vina bych mela vyhradu.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (26. 2. 2018 08:16:30)

Maximální spokojenost. Vynikající jídlo, krásná prezentace, příjemný a světlý interiér. Nemám co vytknout. Jako abstinent jsem velmi ocenila nabídku nealkoholického vína.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (20. 2. 2018 08:17:55)

Jídlo bylo jedno z nejlepších v rámci GRF, které jsme letos vyzkoušeli (5 degustací). Pouze personál s tím úplně neladí, tak trochu působí, že je hosté obtěžují. Ale jídlo opravdu skvělé, absolutně vyvážené chuti, především chobotnice :)
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Až budou obsluhovat roboti, bude vhodné je na chvíli vypnout.
Anonym
Top
English