Blue Wagon

Blue Wagon
Zahrádka
TOP100
Farmářské produkty
Uruguayská 19
Praha 2 - Vinohrady
120 00
11–23, po–pá, 12–23, so, 17–23, ne
    702 081 251
Zvláštnost:
Široká nabídka pečlivě vybraných vín z českých a evropských vinic, která ochutnáte i po jednotlivých sklenkách. Pokrmy jsou připravovány šetrným způsobem, aby se zachovala přirozená chuť surovin.
POUZE TŘÍCHODOVÁ DEGUSTACE

Již není volné místo k rezervaci.

Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2019 (22. 2. 2019 10:58:40)

Byli jsme velmi příjemně překvapeni. Naše první návštěva zde proběhla nad očekávaání skvěle. Výborné jídlo, fenykl byl skvělý, panenka přesně akorát a dezert byl tak dobrý, že jsme si dali nášup. Prostředí příjemné, obsluha zábavně profesionální. Skvělé párování vín. Jen tak dál!
 

Grand Restaurant Festival 2019 (21. 2. 2019 09:38:06)

Pro nás to byl velmi příjemný večer. Obsluha byla milá a pozorná. Menu výborné, zejména předkrm - fenykl - nás překvapil. Sladká tečka na závěr byla výtečná vč. dezertního vína. Zůstali jsme o trochu déle a ochutnali místní dezerty, které ještě více umocnily náš zážitek. Opravdu můžeme doporučit, my se určitě do této restaurace vrátíme.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (20. 2. 2019 22:21:08)

Obsluha milá a profesionální, jídlo výborné. Večer jsme si užili a k desertu si dali dobrou kávu a zakončili ještě jednou sklenkou vína. Interiér člověku nevyrazí dech, ale je útulný a zajímavý.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (5. 2. 2019 21:22:53)

Skvělý gurmámský zážitek. Perfektní, milá a nevtíravá obsluha. Jídlo od vynikajícího Amouse bouche až po dezert bez jediné výtky. Mým favoritem byl předkrm z fenyklu. Výborně sladěné víno (jen Cabernet byl na můj vkus slabší). Určitě doporučíme dál a zase se vrátíme. Děkujeme :)
 

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 1. 2019 23:50:08)

The restaurant was a nice surprise. Very nice atmosphere and excellant service. Every course was paired with the perfect wine! The appetizer did not impress, but the main course was very good. The dessert was simply excellent. Thank yu for the great experience!
 

surb

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 1. 2019 14:26:21)

Byli jsme velice spokojeni. Výborně poskládané menu, překvapivě chutný fenykl, vynikající vepřová panenka. Zajímavý dezert. Výborná vína, dezertní víno skvělé. Velmi profesionální obsluha - příjemná a nevtíravá. Oběd jsme si prodloužili kávou a celé hodnotíme jako povedený zážitek bez zbytečných oficialit. Navštívili jsme Blue Wagon při GRF v 2018 i letos, a restaurace si trvale udržuje úrověň. Díky!
 

Grand Restaurant Festival 2019 (27. 1. 2019 02:05:08)

Krevetka s řasou výborná. Marinovaný fenykl byl příjemným překvapením, na rozdíl od předchozího komentáře nám doplněk čerstvým fenyklem chutnal.Také si v kuchyni více pohráli s prezentací. Panenka výborně připravená, ochucení polenty téměř nebylo znát. Dezert s kapkou růžové vody dobře sladěný. Chardonnay vyýborné, Cabernet slabší, dezertní víno vynikající. Servis nevtíravý. Opět jsme si užili hezký večer, rádi se sem vracíme.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (26. 1. 2019 18:05:24)

Degustace skvělá, obsluha milá a pohotová, restaurace nás velmi překvapila, že jsme o ní dosud nevěděli, ačkoliv je tak blízko frekventovaného náměstí. Amuse bouche byla výborná kreveta jemně kořeněná chilli. Hlavní chod byla křehoučká šťavnatá panenka sous-vide, obdivovali jsme umění kuchaře. Dezert byl úžasně lahodný mandlový pudink. Malou výhradu máme jen k předkrmu. Marinovaný fenykl byl velmi dobrý, jen byl zbytečně doplněn čerstvým fenyklem,s kterým neladil. Párování s víny se povedlo.
 

Grand Restaurant Festival 2019 (20. 1. 2019 21:35:28)

Podnik nám s partnerkou naplnil očekávání - stylový, čistý, útulný, vkusně aranžovaný interiér, jehož personál - speciálně pan číšník - působil profesionálně, mile, nevtíravě a splnil všechna naše přání. Zejména chválím gentlemanské vystupování, pokorné a přátelské, což nebývá standardem. Samotná jídla formou tříchodového menu byla chuťově výborná. Taktéž chválím práci kuchaře, která na pokrmech byla odvedena s péčí a znát. Jídla byla surovinově pestrá, ze zajímavých surovin a kvalitně uvařená.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Apetit je hlad v luxusním vydání.
Anita Danielová
Top
English