Cafe de Paris

Cafe de Paris
Zahrádka
Bezbariérová
Se psem
TOP100
Velkopřevorské náměstí 485/4
Praha 1 - Malá Strana
118 00
11.30–24, denně
    603 160 718
Zvláštnost:
Rodinná brasserie v prostředí Řádu Maltézských rytířů. Pochoutky francouzské kuchyně podle ročních období – vlastní dezerty, dobré sýry a kvalitní vína, koktejly, calvados, pastis. Specialita – entrecôte s originální omáčkou podle tajné receptury. Od dubna do října zahrádka.
Počet osob:
 Vybrat
Datum:
Čas:
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2018 (27. 2. 2018 17:43:03)

Z festivalového menu byl nejlepší začátek a konec (slávky a skvostný moučník). Dýňové špecle moc nezaujaly a na bažantích prsou byla nejzajímavější slaninová pěna. Amarantové rizoto bylo docela nevýrazné. Výběr vína velmi OK. Obsluha byla excelentní a zaslouží si zvláštní pochvalu. Určitě přijdeme znovu a dáme si entercotte, jak se sluší :-). Díky !!!
 

Grand Restaurant Festival 2018 (22. 2. 2018 09:16:21)

Prostředí poněkud hlučnější, ale bylo plno. Bylo to lepší než sedět v poloprázdném podniku. Obsluha výborná. Jídlo průměrné: nejlepší byly pošírované slávky, dýňové špecle naprosto nevýrazné a bažantí prsa lehce nedotažené, chtělo to ještě 2 minuty.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (21. 2. 2018 14:19:20)

Výborné jídlo, na přivítanou sklenka sektu (valentýnská akce), celkové hodnocení výborné.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (21. 2. 2018 13:28:22)

Příjemná skromnější restaurace, romantické místo, přátelská obsluha i se skvělým výkladem pana šéfa o Velkopřevorském paláci. Z jídla byl nejlepší dezert na závěr. Dýnové špecle mne nenadchly, i když jsem se na ně těšila. Byly nevýrazné. Slávky byly chutné, ale tři se neotevřely, asi jsem měla smůlu.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (6. 2. 2018 13:44:04)

Kladně hodnotím přátelskou obsluhu a příjemné prostředí restaurace, ideální k posezení u kávy nebo sklenky vína. Festivalové menu však pro mne bylo velkým zklamáním. Slávky jako první chod byly v pořádku, k dokonalosti by je dovedlo lepší dochucení. Špecle byly úplně bez chuti a bažantí prsa s amarantovým rizotem zrovna tak. Naprosto skvělý byl dezert, podávaný jako bonus navíc - pěna přelitá fíkovou omáčkou.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (21. 1. 2018 00:00:55)

Chardonnay z oblasti Languedoc je ze základní řady, ale na GRF nemohu chtít pít víno excelentní, restaurace to nemůže dotovat. Kuchyně má potenciál, poloha vedle Lennonovy zdi, historická budova je moc hezká, číšník excelentní. Doporučuji Vám návštěvu.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (21. 1. 2018 00:00:14)

Věnoval se mi velice příjemný číšník. Slávky v kokosovém mléce byly skvělé, ale dost maličké. Problémem je, kam odkládat prázdné lastury. Miska na umytí rukou nechybí, ale mistička na lastury ano. Bažantí prsa s amarantovým rizotem: Bažant je dost suché maso, ač se slaninovou pěnou. Volil bych jinou přílohu, tedy takovou, která se dá doplnit šťávou. Obdivuji šéfkuchaře, že se pustil do amarantového rizota. Správně ho uvařit není totiž až tak snadné. Slupka je extrémně tvrdá, jádro měkké.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy!
Francouzské přísloví
Top
English