Four Seasons hotel, CottoCrudo

Four Seasons hotel, CottoCrudo
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
TOP100
Farmářské produkty
Veleslavínova 2a
Praha 1 - Staré Město
110 00
7–22.30, denně
    221 426 880
Zvláštnost:
Stylově – a po italsku. Někdo to rád vařené. Někdo syrové. Vyberte si. Bar s čerstvými rybami a mořskými plody, výběr sýrů, salami a prosciutto, čerstvé pečivo a italský chef s velkými mezinárodními zkušenostmi.
POUZE TŘÍCHODOVÁ DEGUSTACE

Počet osob:
 Vybrat
Datum:
Čas:
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2019 (15. 1. 2019 16:35:32)

Naše první letošní degustace. Velmi děkujeme personálu za vstřícný přístup k naší malé dceři, která letos musela s námi :-). Velmi dobré jídlo, skvělá prezentace, dobře vybraná vína, která podtrhla chuť jídel a velký moučník nakonec. Skvělé, děkujeme.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (7. 3. 2018 02:30:30)

Z letošních šesti degustací jsme vyhodnotili tuto návštěvu jako nejlepší zážitek po všech stránkách. Velmi příjemná obsluha, hezká atmosféra (a to nejsme příznivci tohoto stylu interéru) ale květiny v čisté a krásně vonící aranži nás příjemně naladily. A pak servírovane menu, skvělé všechny chody, zajímavé a chutné kombinace v krásném naservírování. Určitě brzo navštívíme i mimo festival a doporučujeme všem. Děkujeme za hezký zážitek!
 

papa

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (21. 2. 2018 21:50:58)

Výborné jídlo, všechny chody včetně makrely, dezert možná až příliš bohatý. Obsluha ne přísně formální, ale velmi ochotná a přívětivá. Někdy to vypadalo na ne zcela operativní spolupráci mezi obsluhou a barem (aperitiv, káva). Výborné párování vín s pokrmy. Doporučujeme.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (21. 2. 2018 13:15:07)

Skvělé amuse-bouché tj. kozí sýr krásně doplněný červenou řepou a dýnovým pyré, svojí velikostí byl spíše na úrovni předkrmu. Nadchla mne chutí i esteticky treska s avokádem a fermentovanou ředkvičkou. Cokoládový dezert byl pohádka. Cením si vysoce profesionální obsluhy, dokonalá týmová souhra!
 

Grand Restaurant Festival 2018 (17. 2. 2018 19:39:03)

Tato restaurace při našem letošním výběru 7nej nahradila stálice jako Bellevue a Terasu u zlaté studně, které jsou vždy perfektní. Nicméně návštěva nebyla v žádném případě šlápnutím vedle, naopak nám utkvěla natolik, že ji rádi zařadíme do našich návštěv a doporučení. Celé menu bylo parádní, jen makrela bohužel měla trochu nádech rybiny. Celkový dojem to ale nemohlo ovlivnit... amus bouche byl dokonalý a raviola :-) personál se uměl prodat a rozhodně patří mezi kvalitní. Určitě v TOP 10
 

BozaB

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (14. 2. 2018 11:15:47)

Obrovské díky za ochotu při úpravě menu z důvodu potravinových alergií. Taková vstřícnost a péče mě vážně ohromila a velmi si jí vážím! Naše dojmy z degustace: prostředí-střízlivě luxusní, večer jistě romantické, servis-skvělý po všech stránkách, víno-výtečné bílé, amuse bouche-symfonie chutí, raviola-originální a vážně skvělá, ryba-osvěžující salát v poměru k makrele, dezert-čokoládová nálož, pro nás bylo celé menu hodně vydatné, přesto náramný zážitek. A jako bonus cvičení evakuace personálu:)
 

Grand Restaurant Festival 2018 (12. 2. 2018 23:09:21)

Velmi příjemné prostředí, nevtíravý ale vrcholně profesionální personál, každý chod nabitý fantazií a haute cuisine, jednoznačně zážitek a doporučeníhodné. Vlastně se v tom ztratilo, že za aperitif a digestiv jsme zaplatili víc než za celé degustační menu :-).
 

Chuťovka

Connoisseur

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (11. 2. 2018 21:09:50)

Jídlo výborné. Ovšem návštěvu jsme si moc neužili, protože ještě před předkrmem došlo k otevření dveří do lobby. Takže větřík povíval mezi otočnými vchodovými restaurace/lobby. Na naši prosbu personál spojovací dveře zavřít odmítl. Byli jsme rádi, že jsme lednici mohli opustit. Bez tepelné pohody se ani nejlepší jídlo nevychutná.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (10. 2. 2018 07:41:50)

Chod navíc je vždy příjemný, nejlépe hodnotím dezert a to po chuťové i vizuální stránce.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (9. 2. 2018 22:38:38)

Jídlo i víno výborné, vynikající předkrm. Děkujeme především personálu za příjemný večer. Rádi se sem vrátíme i mimo GFR
 

HanaP

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (6. 2. 2018 22:27:19)

Jedna z nejlepších ochutnávek, na které jsme za poslední cca 4 roky byli. Příjemný a zároveň neškrobený personál, úžasné jídlo, krásný výhled. Ve všem nám vyšli vstříc, moc děkujeme.
 

Gregor

Food Lover

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (6. 2. 2018 20:35:19)

Velmi milý a profesionální personál, útulné prostředí s krásným výhledem na Vltavu a na Pražský hrad, excelentně poskládané menu zakončené famózním desertem, výborné suché víno z Moravy. Jedině pečivo bych zvolil více chuťově neutrální, ne tak výrazné. Celkově opravdu příjemný zážitek.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (5. 2. 2018 20:55:03)

11/10 Absolutní špička... z jiného světa, který vám dají na tu chvíli plně zažít. Gratuluji FS, že se jim daří nabírat a školit personál na takové úrovni. A rekonstrukce lobby se vám také moc povedla! A v neposlední řadě děkujeme i za rafinovanou sbírku českého umění.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (5. 2. 2018 09:45:47)

Výborný zážitek, skutečně TOP restaurace, prostředí, obsluha, jídlo - vše na výbornou. Děkujeme
 

Grand Restaurant Festival 2018 (5. 2. 2018 08:27:50)

Prostředí 10/10 Obsluha 10/10 Menu 10/10 Vína 10/10 Celkový dojem 10/10 Shrnutí: Zde jsme byli v rámci GRF už třetí rok po sobě a stále nás to baví a cítíme se tam chtění a jako hosté, kterým personál "nezávidí". Je to profesionální přístup, který se u mnoha restaurací tohoto typu a úrovně jen tak nevidí. Tleskáme celému menu, výběru vín i personálu. Člověk alespoň na chvilku žije malý sen... děkujeme!
 

Grand Restaurant Festival 2018 (4. 2. 2018 13:43:49)

Výborné a profesionální na té nejvyšší možné úrovni. Hra s chutěmi, lákavý vzhled. ... i když ani tito mistři z makrely tuňáka udělat nedokázali :). Vytknout můžeme snad jedině trochu neútulný interiér hotelové restaurace a hluk plynoucí ze zaplněnosti restaurace turisty...
 

zuz

Foodie

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (4. 2. 2018 08:15:20)

PERFECT!MAGNIFIC!GRANDE! 10/10! dokonalost sama bez jedine vytky - highlight menu urcite amuse-bouche a dechberouci dezert jak po vizualni tak po chutove strance. Jako jeden z mala podniku citlive vybira menu bez zbytecne prekombinace rybiho a jineho masa. A taky maximalne, v kazdem chodu vyuziva potential a tema festivalu: SUPERFOOD. Cafe gratis jako mila pozornost, ze jsme nevyuzili cely vine paring byla jiz jen tresna na dortu. Dekuji za skvely zazitek!
 

Grand Restaurant Festival 2018 (4. 2. 2018 07:21:09)

Bezkonkurenční. Vše je perfektní: od vstupu do hotelu, přes uloženi svršků po naprosto profesionální a precizní servis s velkou přidanou hodnotou úsměvu a sympatické konverzace s personálem. Pokrmy excelentní. Amouse bouch byl plnohodnotným rafinovaným předkrmem. Desert byl počinem vysoké cukrařiny. Vynikající vína. Nejlepší festivalová volba. Děkuji za skvělý zážitek. Zde je svět gastronomie a prvotřídního servisu v pořàdku!
 

Grand Restaurant Festival 2018 (1. 2. 2018 19:40:00)

Bylo to vynikající, výborné jídlo a krásné, klidné prostředí včetně výhledu na Karlův most a řeku. Také perfektní obsluha. Dobré bílé i červené víno. Překrásná květinová výzdoba, ne přímo v Cotto Crudo, ale v přilehlé hotelové hale. Super zážitek!
 

Grand Restaurant Festival 2018 (31. 1. 2018 08:37:23)

Dokonaly zazitek. Pri prichodu mile prijeti a usazeni a celkove prijemna atmosfera restaurace. Cely personal byl profesionalni, mily a vstricny. Servirovane chody naladily nejednu chutovou bunku a s kazdym chodem jsem se tesila, jak bude jidlo prezentovane a na chute, ktere me cekaji. Vyber vin bez chyby. Urcite favorit festivalu.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy!
Francouzské přísloví
Top
English