Do Vánoc zbývá 10 dní

Four Seasons hotel, CottoCrudo

Four Seasons hotel, CottoCrudo
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
TOP100
Farmářské produkty
Veleslavínova 2a
Praha 1 - Staré Město
110 00
7–11, 12–17, 18–22.30, denně
    221 426 880
Zvláštnost:
Stylově – a po italsku. Někdo to rád vařené. Někdo syrové. Vyberte si. Bar s čerstvými rybami a mořskými plody, výběr sýrů, salami a prosciutto, čerstvé pečivo a nový italský chef s velkými mezinárodními zkušenostmi.
POUZE TŘÍCHODOVÁ DEGUSTACE

Počet osob:
 Vybrat
Datum:
Čas:

Di Clemente Leonardo


1714.jpg

Leonardo Di Clemente (38) byl jmenován šéfkuchařem hotelu Four Seasons v Praze a jeho italské restaurace CottoCrudo. S více jak osmnácti lety zkušeností, Di Clemente přichází do Prahy z hotelu Four Seasons v Budapešti, kde pracoval jako šéfkuchař od roku 2013. Jeho kariéra ve Four Seasons také zahrnuje šest let v Londýně a pět let v Tokyu. V Tokyu navíc působil šest měsíců v japonské restauraci Ryugin, oceněné třemi hvězdami Michelin.

 

„Těším se na práci s týmem, nové menu pro CottoCrudo bude představeno v nadcházejících týdnech a měsících,“  říká Di Clemente. Pocházím z tradiční italské farmářské rodiny, kde používáme zdravé a čerstvé suroviny. Kombinace „mama“ stylu s dnešními kulinářskými trendy byla pro mě v kuchyni vždy prioritní. Speciální pozornost bude upřena na crudo část restaurace s čerstvými syrovými rybami, kde plánují využít i svých znalostí z Japonska.“

 

Di Clemente ukončil studia na hotelové škole Addetto Al Servizi Alberghieri Di Cucina ve městě Bari. Spolupracoval na několika publikacích prestižního kulinářského institutu ETOILE v Benátkách, kde také vyučoval. Di Clemente je ženatý, má dvě děti, hovoří italsky a anglicky.



 
Dobré jídlo je jako dobrý sex – čím více se vám ho dostává, tím více si ho žádáte.
Gael Greenová
Top