Do Vánoc zbývá 10 dní

Konfit

Konfit
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
Farmářské produkty
Veveří 2216/125
Brno - Žabovřesky
616 00
11.30–23.30, po–so, 11.30–16, ne
    541 235 035
Zvláštnost:
Obracejí se zejména k tradičním staročeským postupům a dávají si záležet především na kvalitě, čerstvosti a poctivosti. „Protože na naše tradice bychom neměli zapomínat, ale spíše je dále rozvíjet!“
Počet osob:
 Vybrat
Datum:
Čas:

Rohoška Pavel


2541.jpg

Po odborném vzdělání sbíral praktické zkušenosti po celém světě. V Německu se specializoval na českou kuchyni, v karlovarském Grandhotelu Pupp se stal šéfkuchařem francouzské restaurace a jako člen českého kuchařského týmu prezentoval českou kuchyni v luxusních restauracích v jihokorejském Soulu a na českém velvyslanectví. Po šéfování rakousko-uherské kuchyni v restauraci Hansen se v roce 2011 přesunul jako šéfkuchař do Ristorante Rialto (dnešní restaurace KONFIT), kde se podílel na aktuálním konceptu tradiční staročeské kuchyně.



 
Dobré jídlo je jako dobrý sex – čím více se vám ho dostává, tím více si ho žádáte.
Gael Greenová
Top