Do Vánoc zbývá 8 dní

Marriott hotel, Midtown Grill

Marriott hotel, Midtown Grill
Salónek
Bezbariérová
Parking
TOP100
Farmářské produkty
V Celnici 8
Praha 1 - Nové Město
110 00
6.30–11, 12–23, denně
    222 881 212
Zvláštnost:
Vyhlášená značka hotelu. Inspirace tradičním americkým steakhousem – můžete se těšit na skvělé steaky, originálně připravované ryby, dary moře i další pochoutky. Pyšní se certifikovaným výběrovým hovězím masem s označením USDA ze severoamerické farmy Creekstone.
Počet osob:
 Vybrat
Datum:
Čas:

Wiesner Jan


1109.jpg

Jan Wiesner, šéfkuchař v hotelu Prague Marriott, připravil festivalové menu pro Grand Restaurant Festival. Jan studoval tři roky na kuchařské škole a poté dva roky na gastronomické univerzitě. Jeho zkušenosti z univerzity ho přivedly do několika soukromých restaurací a hotelů v České republice, Švýcarsku a Německu, kde si osvojil znalosti potřebné pro vedení různých provozů ve velkých kuchyních.
 
Po návratu do Prahy v roce 1996 pracoval Jan tři roky ve velmi oblíbené a vysoce ceněné restauraci Cerberus, kde získal nové kulinářské schopnosti a osvojil si umění přípravy francouzské kuchyně. Restaurace Cerberus se několik let řadila mezi deset nejlepších v Praze. V roce 1999, kdy byl otevřen hotel Marriott, sem Jan nastoupil jako Demi Chef. Od té doby ho jeho kulinární znalosti, disciplína, pracovní etika a organizační schopnosti vynesly přes pozice Chef de Partie a Junior Sous Chef.
 
Poté Jan přestoupil do hotelu London Renaissance Heathrow, kde působil jako Sous Chef a byl zde ceněný pro své kulinářské znalosti a vedoucí schopnosti. V roce 2004 se mu naskytla další možnost povýšení, kterou naštěstí využil - a vrátil se do Prahy na pozici Executive Sous Chef.

 



 
Dobré jídlo je jako dobrý sex – čím více se vám ho dostává, tím více si ho žádáte.
Gael Greenová
Top