Nautilus hotel, Goldie

Nautilus hotel, Goldie
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Se psem
TOP100
Farmářské produkty
Žižkovo náměstí 20
Tábor
390 01
7–22, po–pá, 8–21, so–ne
    380 900 901
Zvláštnost:
Vysoké stropy na elegantních sloupech, moderně řešená bohatá výzdoba, zrcadla a sochy od místních řemeslníků i známých českých umělců. Kreativní je i chef Martin Svatek, který připravuje unikátní pokrmy a organizuje pravidelné kulinární akce.
Počet osob:
 Vybrat
Datum:
Čas:
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2018 (17. 2. 2018 19:59:30)

Neskutečný zážitek!!! Úžas dokonalost!!Opravdu zážitek ,jak vzhledově tak chuťově.. Velmi příjemná obsluha!Úžasný, děkujeme. Lucie
 

Grand Restaurant Festival 2018 (13. 2. 2018 22:07:41)

As a PS to our review just submitted - we wanted to give absolutely Top score but couldn't see how to do it.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (13. 2. 2018 22:05:05)

Truly the best meal we have enjoyed in 3 years of the festival. Also a delightful introduction to a lovely town within easy reach of Prague. Every dish was stylish, without being pretentious. The chanterelle cream soup was a superb opener. The quality of the duck and the guinefowl was magnificent and the cooking was skillful. Service was attentive and the plates hot - as they should be - superb meal. We've booked again for tomorrow!
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 2
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (10. 2. 2018 07:46:05)

K panu Svatkovi jezdíme rádi, vždycky nás čeká příjemné prostředí a laskavý servis. Sušený dančí hřbet s omáčkou z vaječňáku byl eňo něňo, na kvalitu dezertu by prvorepublikoví básníci psali oslavné eseje. Díky, zatím nejlepší v GRF! Nesmíte minout.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (5. 2. 2018 15:54:35)

Do Goldie jsem se hrozně těšil. Naposledy to pro mě byla exploze chutí a přírodní úkaz. Zklamání první - Martin Svatek má akci mimo Tábor. Zklamání druhé - kachní prso oschlé. Zklamání třetí - roláda vysušená. Potěšení první - už vyhlášený liškový krém. Potěšení druhé - dezert. Oceňuji snaživou obsluhu, jako omluvu kuchyně velmi dobré foie gras a opravdu moc se mi líbí talíře. Manželka byla ale celkově spokojená. Také jsme si užili velmi příjemné ubytování s bohatou snídaní. Příště lépe?
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Polovina z toho, co sníme, udržuje naživu nás, druhá polovina lékaře.
Staroegyptské přísloví
Top
English