Pot-au-feu

Pot-au-feu
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
TOP100
Farmářské produkty
Rybná 13
Praha 1 - Staré Město
110 00
11–15, 18–22, út–pá, 18–23, so
    739 654 884
Zvláštnost:
Tady mají velkou slabost pro Francii. Dokonce si sami (chef s manželkou) vozí některé ingredience na základě osobního výběru. Prostorově nevelký podnik nabízí velké zážitky. Chcete, aby vás políbila vrcholná gastronomie? Tady to je možné!
Počet osob:
 Vybrat
Datum:
Čas:
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2018 (18. 3. 2018 00:00:07)

Budiž mi odpuštěno, ale pro mě to byla "Nuda v Pot-au-feu". Terinka z mangalice mi nepřišla příliš vychucená a nelíbila se mi ani její prezentace na talíři. Vadila mi posloupnost amuse-bouche v podobě zeleninového cappucina na batátový krém, místo dvou chuťových zážitků jakoby byl jeden. Celou degustaci zachránila hovězí líčka s hráškovým pyré, tam už i prezentací, i chutí. Vína chuťově zajímavá. Nicméně celkový dojem nejslabší z letos navštívených degustací.
 

BEC

Gourmet

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (5. 3. 2018 08:40:39)

Pot-au-feu, nováček na našem seznamu, u kterého jsme nepochopili jak tuto restauraci uchopit. Servírovaná vína byla vynikající, u jídel nám lehce chybělo dochucení, zvláště solí se šetřilo, ale to se dá doladit u stolu. Kvalita jídla byla jinak na úrovni, ale chybělo nám zde něco, co by nás přimělo k další návštěvě.
 

BEC

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (5. 3. 2018 08:37:04)

Vždy hodnotím až s odstupem času, po absolvování všech degustací. Vzhledem k tomu, že během roku navštěvujeme tento typ restaurací běžně, tak je to pro nás spíše otestování konkurence oproti našim současným oblíbeným restauracím. Z našeho pohledu GRF ztrácí ze svého původního konceptu, což mu ubírá na atraktivitě. Objevuje se zde řada „běžný“ restauracích, ve kterých se za 600,- Kč najíte i mimo festival. O příštím ročníku máme své pochybnosti. Letos 4 restaurace v rámci GRF.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (22. 2. 2018 10:49:50)

Menu bylo zajímavé, leč ne úplně ohromující. Zajímavostí byl amuse bouche - ve formě Krkonošského kysela (ve francouzské restauraci.. ok) servírovaný v espresso hrnečku s mocca lžičkou. #whynot , ale nejedlo se to úplně lehce. U hlavního chodu bych uvítal trošku více přílohy, takto byla ja jednu vidličku max. Jinak milé, chutné.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (22. 2. 2018 09:19:00)

V restauraci celková spokojenost. Předkrm mi nechutnal, naprostá špička byl krém z batátů a závěrečný dezert, který jsme si nenechali ujít. Párování s víny super. Obsluha byla pozorná. Navštívili jsme celkem tři restaurace, tato zůstala na druhém místě. Za nás vyhrála Bianco e Nero.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (17. 2. 2018 11:44:27)

Trapný byl začátek, kdy po mém usazení ke stolu nastala pauza 8 minut, než si v tak malé restauraci někdo uvědomil, že nemám na stole ani vodu, prostě nedošlo ke kontaktu s obsluhou, ač hosté u okolích stolů, kteří přišli později, byli obletováni. Číšnice fajn, jen nechápe, že si host GRF může vybrat i pivo místo vína, takže 2 malá piva přistála na účtu, hmm.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (23. 2. 2018 23:24:44)

Nám účtovali zase objem vína, které jsme nevypili, vím asi, o jakou číšnici jde... je potřeba si stěžovat, to je okrádání... bohužel víc než trapné!
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 2
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (17. 2. 2018 11:43:51)

Jídlo báječné, "přesně podle zadání GRF :-)))" Prase a kráva, to jsou konečně superpotraviny!! Díky pane Kracíku, že jste se nenechal zadáním zmást. Terinka z mangalice (to je prase, které vypadá jako ovce) chutnala jako božská tlačenka. Hovězí líčka v houbové omáčce - zde se opět potvrdila známá věc, že kuchař zde houbové omáčky umí nekonečně skvěle dochutit.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (18. 2. 2018 14:24:08)

Souhlas - prase a kráva jsou pro mě také superpotraviny!
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (10. 3. 2018 20:54:04)

Mňam. Děláte mi chutě Boddie :-).
 

Alex

Gourmet

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (26. 6. 2018 20:45:52)

Jo to jo ale jinak to byla trochu nuda. Ale třeba jsem jen neměl svůj den.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (4. 2. 2018 16:57:33)

Restaurace mě překvapila, že byla celkem malá, ale útulná. Obsluha usměvavá a příjemná. Jídla mi chutnala, třeba terinka z mangalice byla výborná, trochu mi připomínala sulc nebo tlačenku a to miluju.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy!
Francouzské přísloví
Top
English