Quisisana Palace

Quisisana Palace
Salónek
Mariánskolázeňská 289/3
Karlovy Vary
360 01
7–22, denně
    357 079 110
Zvláštnost:
Požitek pro všechny smysly. Od rána do večera je cítit vůně pražené kávy, kterou nabízejí ve třech druzích. Najdete zde vše od snídaní po večeře, luxusní prostředí i nebývalé gastronomické delikatesy.
Počet osob:
 Vybrat
Datum:
Čas:
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Grand Restaurant Festival 2018 (25. 2. 2018 20:01:48)

Vše bylo vynikající, nejslabším článkem pro nás byl dezert. Náplň z chia semínek byla opravdu jak guma. Obsluha byla výborná. Pro nás příjemný zážitek
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (10. 2. 2018 09:32:02)

Chuť rolády z perličky trochu přehlušena množstvím jater uvnitř. Květ hledíku nepoživatelný, nemá na talíři co pohledávat nebo jen malé okvětí. Dezert tuhý jako fondán, škoda pane kuchaři, těšili jsme se a takhle neslavně to dopadlo.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (16. 2. 2018 12:14:53)

Vážený pane Boddie, Děkuji za Váš názor, kterého si osobně velmi vážím. Mrzí mě, že jsme v letošním roce stoprocentně neuspokojili Vaše chutě a nenaplnili Vaše očekávání v podobě našeho festivalového menu. Osobně věřím, že při Vaší další návštěvě v naší restauraci budete plně spokojen. Nyní bych se rád pozastavil u několika Vašich ryze subjektivních názorů, které se týkají složení menu a kvality použitých surovin. Ryby dovážíme denně čerstvé, včetně lososa..... (pokračování)
 

Grand Restaurant Festival 2018 (16. 2. 2018 12:16:17)

.... Pečivo naše kuchařky připravují také denně čerstvé. Nerozpékáme, ale připravujeme vlastní řadu domácího pečiva. V naší kuchyni nikdy nepoužíváme čerstvé květiny, ani na přízdoby. Tyto suroviny nepatří k naší filosofii, a tudíž v naší kuchyni hledík a jemu podobné suroviny nenajdete. Naše perlička nebyla nadívaná játry, jelikož ne všichni klienti mají rádi jejich chuť..... (pokračování)
 

Grand Restaurant Festival 2018 (16. 2. 2018 12:17:15)

.... Játra jsou součástí nádivky, která je servírována společně s perličkou, a jako super potravina jsou v tomto našem menu opodstatněná. Dezert je v současnosti číslo jedna z našeho menu, tudíž považuji jeho hodnocení za ojedinělé, jelikož si jej všichni strávníci bez výjimek pochvalují. Ještě jednou velice děkuji za Váš osobní názor a těším se na další návštěvu v naší restauraci. V úctě Váš Jakub Mitro, šéfkuchař
 

Boddie

Food Guru

  10

Grand Restaurant Festival 2018 (17. 2. 2018 13:48:48)

Dobrý den pane šéfkuchaři. Je logické, že se obhajujete a já jsem za Vaši ctěnou reakci rád. K naší návštěvě: Fotky si dělám málokdy, nyní vidím, že jsem si vyfotil pouze dezert a ne lososa zespodu... Stojím si ale za tím, že na avokádo položený losos byl zespodu šedý, tedy známka toho, že jej máte v lednici připravený dopředu alespoň den. Nedojedl jsem dezert, kde báječná borůvková omáčka byla doplněna velmi tuhým mousse.
 

Boddie

Food Guru

  10

Grand Restaurant Festival 2018 (17. 2. 2018 13:49:36)

Chléb byl oschlý, možná ráno pečený, ale špatně uchovaný v košíčku. Stává se to mnoha restauracím. Píšete dále, že nenadíváte křepelku, ale že játra jsou součástí nádivky. Ovšem tu opravdu neservírujete vedle perličky, ale uprostřed rolky, jak je vidět i na fotu.
 

Boddie

Food Guru

  10

Grand Restaurant Festival 2018 (17. 2. 2018 13:50:19)

Dále píšete, že nepoužíváte květy. Nejsem si už jistý, zda to byl hledík, ale část rostliny včetně kousku stonku byla jako přízdoba u perličky. Nevěřím, že by na oba talíře spadla po cestě z kuchyně. Prostě tam květiny musel někdo v kuchyni dát. Zrovna jako Vás, i mě mrzí, že návštěva zrovna nedopadla. Přeji Vám hodně spokojených hostů a ať se Vám v tak krásném hotelu jenom daří.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (10. 2. 2018 09:27:55)

Losos s avokádovým tartarem. Losos zespodu již zcela šedý, jak sedí v lednici minimálně od včerejška. Chléb také není dnešní. Je něco jiného číst od šéfkuchaře, jak používá čerstvé potraviny a pak obdržet toto... Špenátový krém opravdu výtečný, křepelčí vajíčko a pelmeň s lososem také. Problém, jak to udělat, aby se tyto okrasy netopily v polévce vyřešil kuchař tak, že je podložil plátky brambor. Já netušil, že jsou zcela nedovařené, takže při snaze o odkrojení došlo ke styku s mým oděvem.
 

Grand Restaurant Festival 2018 (21. 1. 2018 21:44:22)

Vše bylo perfektní, nejlepší restaurace, kterou jsme v rámci festivalu po dobu 4 let navštívili. Dokonce nás v nejlepším pokoji s vířivkou nechali přebalit naše malé dítě, úžasný zážitek po všech směrech, dělujeme!
 

Grand Restaurant Festival 2018 (31. 1. 2018 10:37:17)

Vážená Kláro, Váš komentář mě velmi potěšil. Jsem velice rád, že jsme uspokojili nejen Vaše chuťové pohárky, ale mohli Vám nabídnout i nadstandardní hotelový servis, který je pro všechny našeho hosty samozřejmostí. Těším se na Vaši další návštěvu u nás v Quisisana Palace. Srdečně zdraví Jakub Mitro, šéfkuchař Quisisana Palace
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy!
Francouzské přísloví
Top
English