Do Vánoc zbývá 10 dní

U Majáku

U Majáku
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Dětský koutek
Farmářské produkty
Částkova 53
Plzeň
312 00
10.30–22, po–čt, 10.30–23, pá–so, 12–22, ne
    774 692 480
Zvláštnost:
Snad každý z nás vnímal v dobrodružných knihách maják jako symbol bezpečí, jako záruku pohody a klidu. Majáky a jejich světlo zachránily životy mnoha poutníků. Dostalo se jim střechy nad hlavou, chutného jídla, dobrého pití a možnosti setrvat v bezpečí. A majáky nemusejí stát jenom na pobřeží.

Již není volné místo k rezervaci.

Vracovský Filip


2226.jpg

Filip Vracovský,

jméno, které zná mnoho Plzeňáků. Dlouhá léta působil jako šéfkuchař několika plzeňských vyhlášených podniků. Dlouholeté přátelství s nejvyhlášenějším plzeňským gastronomickým odborníkem Bohumilem Rydrychem ho před nedávnou dobou zavedlo do Restaurace U Majáku, kde poprvé ve své kariéře dostal volnou ruku v realizaci svého kuchařského umění. Sjíždějí se za ním zákazníci z širokého okolí. Společně se svým šéfem předávají svoje životní zkušenosti i na soukromé škole Akademii Hotelnictví a Cestovního ruchu v Plzni na Skvrňanech, kde studenty učí a připravují na životní cestu v gastronomii. Společně s Bohumilem Rydrychem brouzdají českou republikou a na přání svých zákazníků mnění koncepty hotelů a restaurací, kteří si nevědí rady se svým podnikem, nebo prostě gastronomii nerozumí a rozumět chtějí a chtějí svůj podnik vést a řídit úspěšně.

 

Je vášnivým houbařem, miluje poezii a oba jeho koníčky i promítá ve své práci. Jednoduchost, čerstvost a kreativita se  kterou se svojí práci věnuje je viditelná jak na talíři  tak i na spokojených zákonících, kteří se za jeho uměním rádi vracejí. Velmi často ho  můžete potkat na různých akcích  kde společně se svými kolegy vaří na podiu pro návštěvníky různých gastronomických festivalů.



 
Dobré jídlo je jako dobrý sex – čím více se vám ho dostává, tím více si ho žádáte.
Gael Greenová
Top